U devetoj emisiji Tara i Mateo izveli su quickstep.

Ona vlada svojim tijelom, ima tehniku, karakter i glumu, na pozornicu dolaze Tara i Mateo. Maraton im je bio prezanimljiv, izgubili su za dlaku, ali osjećali su se kao na malom plesnom natjecanju. Za prošlu nedjelju manifestirali su dvije desetke pa su ih i osvojili. Tehnika im je alat, ali ako ne daš dušu ništa od toga.

"Moram priznati da sam od vašeg quickstepa malo više očekivao. To je jedan ples gdje poskakivanje mora biti lagano, to je malo nedostajalo. Karakter je pogođen", istaknuo je Marko.

"Tu ste već dosta tjedana i uvijek mora doći taj jedan ples kad se nešto nije uskladilo. Negdje je izgledalo da se niste uspjeli poloviti, ali kao i uvijek ti si tim dojmom uspjela kupiti me", objasnila je Franka.

"Ja bih rekla da malo ideš gore, malo ideš dolje, ova emisija zahtijeva da svladate različite plesne stilove što je teško. Tu se nadograđuješ i vjerujem da će večerašnji ples vama donijeti neko novo iskustvo", poručila je Larisa.

"Meni nije bilo tako kako oni kažu. Ova vaša scena nije skladna s karakterom plesa i ti si jako dobro ušla u tu ulogu plesa i jako dobro odradila taj dio", istaknuo je Igor. Osvojili su 33 boda žirija.

 

U prošloj emisiji Tara i Mateo izveli su valcer. "Sad kako idemo polako prema kraju kristaliziraju se kandidati koji su potpun paket. Ima malo tih ljudi, a ti si draga moja jedna od njih", poručio je Igor. Za profinjeni valcer osvojili su od žirija 37 bodova, a u plesnom maratonu dodatnih šest bodova.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju