Tara i Mateo u prvom nastupu večeri izveli su rumbu.

Naša zvijezda paralelno uz glumačku ima i pjevačku karijeru pa se ne bi bunila da jednog dana zapjeva na Euroviziji. S rumbom su krenuli u pripreme za ovaj show i drago im je da napokon imaju priliku plesati ga u emisiji.  

"Fenomenalni je narativ, vizuali, vas dvoje, vaša strast. Sve je u plusu, vidi se da uživate, ali onda mi dođe još malo što nedostaje. Daj gas i prekoči du letvicu", poručila je Larisa.

"Da je bilo još samo malo strasti. Ti si nam stvarno pokazala da možeš fantastične stvari raditi, sad se bližimo kraju i želimo da nam daš apsolutno sve", istaknula je Franka.

"U trenu sam shvatio da ne gledam tehniku, a to onda znači da je tehnika bila dobra. Hvala ti na tome da sam mogao normalno gledati jer inače kad tehnika nije dobra onda kao da me boli oko", zaključio je Marko.

Od žirija su dobili 37 bodova.

 

Prisjetimo se, prošloga tjedna Tara i Mateo izveli su quickstep. "Ja bih rekla da malo ideš gore, malo ideš dolje, ova emisija zahtijeva da svladate različite plesne stilove što je teško. Tu se nadograđuješ i vjerujem da će večerašnji ples vama donijeti neko novo iskustvo", poručila im je Larisa nakon nastupa. Od žirija su osvojili 33 boda. U bitki parova snage su odjmjerili s Marcom i Paulom, a glasovi žirija bili su izjednačeni.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju