Već je imala prilike susresti se s plesom.

Glumica Tara Thaller jedna je od onih koju rijetko možemo vidjeti u javnosti, a sad ćemo je gledati u zabavnoj emisiji „Ples sa zvijezdama“. Već je imala prilike susresti se s plesom, a u ovoj avanturi pomoći će joj plesač Mateo Cvenić.

Da je sam birao partnericu, Mateo kaže da ne bi bolje izabrao. On je također Tari bio među favoritima. Zvuči kao dobitna kombinacija. Očekivanja i nade su im velike, a kako se slažu otkrili su nam u novom videu.

Tara Thaller mlada je glumica iz Zagreba. S 20 godina dobiva glavnu ulogu buntovne tinejdžerice u prvoj domaćoj HBO seriji ''Uspjeh'' oskarovca Danisa Tanovića nakon čega 2019. slavi pobjedu u showu ''Zvijezde pjevaju'' s mentorom Dinom Jelusićem. U siječnju 2023. u kina je došao prvi hrvatski dugometražni crtani film u 3D tehnici ''Cvrčak i Mravica'' u kojemu glas posuđuje princezi Mravici, a u sklopu crtića izlazi još nekoliko singlova koje potpisuje Coco Mosquito.

U početku se bavio nogometom, te je s vremenom shvatio da mu noge puno bolje rade na plesnom podiju. Mateo je višestruki državni prvak u latinoameričkim plesovima te dugogodišnji reprezentativac Hrvatske i pobjednik brojnih hrvatskih i međunarodnih turnira. U showu ''Ples sa zvijezdama'' u prethodne dvije sezone plesao je s Nives Celzijus i Vlatkom Pokos.

Na plesni podij stiže 13 novih parova hit showa ''Ples sa zvijezdama''. Ovog proljeća svi ćemo plesati... Ne propustite novu sezonu hit showa uskoro na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju