Djevojčica nije skidala osmijeh s lica!

Tara Skidmore je djevojčica koja je s pjevanjem započela vrlo rano. Još je u vrtiću pokazivala afinitet prema mjuziklima, a odnedavno ima online tutora za pjevanje. O Tarinom talentu govori činjenica da je jednom prilikom Jacques Houdek izjavio da bi volio raditi s njom, što je bila potvrda Tarinih ambicija koje je došla pokazati i u Supertalentu!

„Ja moram priznati da već dugo, dugo nešto toliko iskreno i pozitivno na pozornici, pri tome si toliko uzbuđena da sam mislila da će to imati možda nekakav utjecaj na tvoju izvedbu, ali nije imalo ni najmanji utjecaj. Meni si se strašno svidjela, da se samo mene pita, ja bih jako voljela da ideš dalje“ – komentirala je Martina.

„Jako lijepo pjevaš, a mislim da imaš jednu nuklearnu energiju, što znači da imaš jako puno energije samo je sad važno na koji ćeš je način izraziti i prema kome“ – rekao je Davor, a Maja dodala: „Bila si preslatka, takvu dozu optimizma i pozitivne energije dugo nismo imali. Prekrasno pjevaš, unijela si se maksimalno i mislim da će danas biti jedan dobar dan za tebe“.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju