Sljedećeg tjedna na rasporedu od ponedjeljka do petka!

Kosturi iz ormara Tamarine prošlosti polako će joj se približavati i zadati joj najteži udarac kada to najmanje očekuje. Kako će se s tim nositi ona i Karlo te tko će joj ponuditi utjehu, saznat ćemo uskoro. Tko stoji iza nesreće koja je poput duha iz prošlosti zadesila Tamaru, doznajte u novim epizodama domaće hit serije ''Drugo ime ljubavi''.



Nedostatak novca sve dublje u ponor beznađa vuče Maju i Gorana koji na sve načine pokušavaju držati glavu iznad vode, ali neke granice koje prelaze mogle bi ih stajati čak i slobode. Koliko je daleko Maja spremna ići kako bi se vratila na stazu imućne rastrošnice i koje će sve poteze pri tom povući? Kako će se sa svime nositi Goran i hoće li brojna iskušenja s kojima se suočavaju biti prevelika za njih? Sumnjivi poslovi postaju njihova surova stvarnost, no na što su sve spremni pogledajte u novim epizodama.



Lola i dalje ne zna tko je ucjenjuje, ali dobit će novog saveznika kojem se ipak odlučila povjeriti. Hoće li joj ta osoba pomoći u istrazi i čuvati joj leđa ili u tome vidi neki svoj interes? Njezin muž Saša svoje povjerenje stavlja u ruke pogrešnih ljudi ni ne znajući kakav je pijun u igri moćnika.



U novim nastavcima pogledajte i kako se Karmela nosi s novim otkrićima vezanim uz svog posvojenog sina i naizgled bezizlaznom situacijom u kojoj se nalazi njezina obitelj.

Novi napeti trenuci junaka u domaćoj hit seriji ''Drugo ime ljubavi'' na Novoj TV, od ponedjeljka do petka od 20.15 sati. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr

Irena iz serije 'Drugo ime ljubavi' riješila kviz: „Ali ja nisam posesivna i ljubomorna“

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju