Glumica Tamara Šoletić pod hipnozom ovoga tjedna pak postaje automehaničarka koja koristi osebujne metode.

U novom nastavku zabavne emisije 'Zvijezde pod hipnozom' glazbenik Hrvoje Rupčić u hipnotičkom stanju postaje uvjeren da je muška trudnica. Probudit će na trudničkom tečaju. Kako će se Hrvoje ponašati, kako će se razgovarati s ostalim trudnicama, koja pitanja će im postavljati, i hoće li uistinu osjetiti kako se dijete miče u njegovom trbuhu? Hrvoje će se naći i u fast food restoranu, a što će sve ova „trudnica“ pojesti, te kako će odraditi trudnički pilates nakon toga, tek ćemo vidjeti. Bit će posebno zanimljivo vidjeti Hrvoja i u trudovima. Prije nego hipnotizer Timoteo Hrvoja vrati iz hipnotiziranog stanja, on će imati i susret sa svojom „bebom“, zapravo plišanim medvjedićem, za kojeg će on biti uvjeren kako je njegovo dijete.

Glumica Tamara Šoletić pod hipnozom ovoga tjedna pak postaje automehaničarka koja koristi osebujne metode. Svo svoje znanje morat će pokazati na automobilu kojeg je klijent doveo na servis. Kako bi otkrila što ne valja s autom, Tamara će komunicirati s automobilom oponašajući zvuk motora. Obilazit će auto i glasat se poput motora. U trenutku kada uzme francuski ključ i odvijač, ruke joj postaju magnet i neće se moći riješiti alata. Zamolit će kolegu iz radione da joj pomogne. Timoteo će joj pak dati uputu da će magnet prestati ako ju kolega zagrli. Hoće li se Tamara uspješno riješiti alata, kako će ukrasiti automobil, te kako će potom objasniti vlasniku što je sve napravila, saznat ćemo u subotnjem izdanju emisije 'Zvijezde pod hipnozom'.

Osim Tamare Šoletić i Hrvoja Rupčića u novoj emisiji vidjet ćemo i Igora Barberića, Borisa Kosmača, Hrvoja Rupčića i Anamariju Asanović dok će kao skeptici u emisiju ući Boris Đurđević i Lidija Bačić. Kako će se snaći u ovotjednoj emisiji i kako će izgledati njihove scenske hipnoze, gledatelji će vidjeti u novom izdanju emisije 'Zvijezde pod hipnozom' ove subote od 20 sati na Novoj TV.

Emisiju 'Zvijezde pod hipnozom' pratite subotom na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju