Završavamo godinu prepunu izazova, godinu koju su ispunili izvanredni događaji i trenuci kada smo posebno ispunjeni boli, tugom i suosjećanjem.

 Nadamo se da nam nova godina donosi pozitivna rješenja, optimizam, mir, zdravlje i sreću svim građanima diljem zemlje i svijeta. I u ovim posljednjim danima 2020. potreban nam je optimizam i vjera da stižu rješenja svih teškoća godine koja nam je na izmaku. 

Nova TV na male ekrane donosi zabavu i veselje kako bi u novogodišnjoj noći skrenuli misli i zajedno ispratili godinu u pozitivnoj energiji. Uz brojne glazbene brojeve i humoristične skečeve, uđite u Novu s radošću, vjerom i nadom u bolja i sretnija vremena, te se opustite uz novogodišnji program ispunjenim vedrim raspoloženjem koje nam je sada svima potrebno.
Osim dobro raspoloženih i raspjevanih domaćih glazbenih zvijezda, gledatelje će u novogodišnjoj emisiji zabaviti i nenadmašni skečevi briljantne glumačke ekipe koja se okuplja u najpoznatijem tv baru u Hrvatskoj. Štefek (Slavko Pintarić Pišta), Doline (Branimir Vidić Flika), Suzana (Martina Stjepanović), Punker (Hrvoje Grčević), policajac Mario (Mario Valentić) i Barmen (Ivica Zadro) samo su neki od likova koji će nas razveseliti prilikom ispraćaja stare i ulaska u novu godinu.

Ne propustite se nasmijati i zabaviti uz brojne glazbene hitove u najiščekivanijoj noći u godini uz novogodišnju emisiju ''I godina Nova 2021.'' na Novoj TV.

Napomena: Novogodišnja emisija nije program uživo - emisija sadrži ranije snimljene glazbene točke i igrane dijelove

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju