Svaka emisija showa "Ples sa zvijezdama" ima trenutke za pamćenje koji ostanu zabilježeni i u GIF-ovima.

Četvrta emisija "Plesa sa zvijezdama" svojim filmskim žarom osvojila je publiku, a reakcije se još ne stišavaju. S plesnog podija ludilo nedjeljne večeri proširilo se na društvene mreže na kojima korisnici najčešće koriste kratke zanimljive formate koji brzo postaju popularni. Jedan od takvih formata je i kratka videoanimacija - GIF. Popularni format zapravo je kratka vizualna poruka koja na jedan ili drugi način predstavlja ono što smo htjeli reći te je postao sinonim za kratke ponavljajuće animacije.

Svaka emisija uživo ima neke posebne trenutke koji se urežu u pamćenje, a ostanu zamilježeni i u ovim kratkim animacijama, koje broje preko 700 tisuća pregleda. Osim pregleda GIF-ove možete koristiti i u svojoj svakodnevnoj komunikaciji te svaku poruku učiniti još zanimljivijom. Istražite svijet novih načina prijenosa informacija, a mi vam donosimo naših najdražih pet GIF-ova iz posljednje emisije „Plesa sa zvijezdama“ posvećene sedmoj umjetnosti.

via GIPHY

 

via GIPHY

 

via GIPHY

 

via GIPHY

 

via GIPHY

"Ples sa zvijezdama" pratite nedjeljom u 20:15 na Novoj TV. Pratite službenu stranicu showa i prisjetite se svih čarobnih trenutaka.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju