Prešli smo polovinu emitiranja pete sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Prisjetimo se svih pobjedničkih nastupa do sada!

Iza nas je osam pobjednika, velik broj transformacija, priprema i šminkanja, a još nas malo manje od toga čeka do kraja pete sezone i proglašenja novog kralja ili kraljice transformacija.

U prvoj epizodi pobjedu je odnijela Maja Bajamić koja je utjelovila Arethu Franklin. Maja je prošla zahtjevnu fizičku transformaciju, a pjesmom ''Think'' osvojila je i svoje kolege natjecatelje i žiri.

U drugoj je epizodi Amel Ćurić pjesmom ''Gdje Dunav ljubi nebo'' Josipe Lisac došao do pobijede. Njegova scenska preciznost i fenomenalan nastup kao i energija koju je nosio uvelike su mu pomogli.

Vrhunska vokalna i koreografska izvedba donijele su premoćnu pobjedu Damiru Poljičaku u trećoj epizodi najgledanijeg zabavno-glazbenog showa. Damir Poljičak kao Imagine Dragons izveo je veliki hit ''Thunder'', a o njegovim akrobacijama i dalje se priča.

Nakon njenog nastupa letjele su stolice, a Ana Vilenica pobijedila je u četvrtoj epizodi. Ova je glumica tada utjelovila nikad prežaljenog Kurta Cobaina, frontmena grupe Nirvana, i izvela njihov najveći hit ''Smells Like Teen Spirit''.

Transformacijom u glazbenu ikonu Cher Davor Dretar Drele uspio je osvojiti žiri te osvojiti najveći broj bodova i tako pobijediti u petoj emisiji showa. Drele je izveo pjesmu ''Love Song'' koja se pokazala vrlo uspješnom obzirom na to da je nakon brojnih transformacija u Cher iz prethodnih sezona on jedini izašao kao pobjednik.

Pobjednička plaketa u šestoj je epizodi otišla u ruke Paole Valić Bekić koja je oduševila žiri i publiku emotivnom izvedbom pjesme 'Chandelier' koju u originalu izvodi australska pjevačica Sia. Kako i sama Pola kaže nevjerojatnom plesnom točkom puno joj je pomogla Marta Otročak, ekipna prvakinja Hrvatske u gimnastici.

Matko Knešaurek do svoje je prve pobjede došao velikim hitom 'Despacito' u sedmoj emisiji showa. Transformiravši se u latino pop senzaciju Luisa Fonsija nikoga nije ostavio ravnodušnim, a osobito pripadnice ljepšeg spola.

Druga pobjeda Maje Bajamić dogodila su u jučerašnjoj, osmoj po redu, emisiji ''Tvoje lice zvuči poznato''. Maja je utjelovila Michaela Jacksona i najplesnijom izvedbom ikada, ''Billie Jean'' osvojila ovacije.

Čuli smo komentare žirija i natjecatelja, a sada da čujemo i vas!

Jeste li tijekom emitiranja i pretpostavljali tko će pobijediti?

glasova:

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju