Sudjelujte u anketi!

Dženk je završio na operaciji, Azra još nije saznala za njegovu tešku bolest. Situacija s Kadirom se i dalje komplicira, koliko dugo će Dženk moći tajiti bolest od Azre i kako će obitelj podnijeti cijelu istinu? Pogledajte trenutke koji su obilježili tjedan i sudjelujte u anketi!

1. Dženk je na rubu

Nakon što je Arda saznao za spletku koju je napravila njihova majka, poludio i odmah otišao u kuću vidjeti o čemu se radi. Dženk uz svoju bolest teško se nosi i sa cijelom situacijom koja ih je sve izbacila iz takta. Pogledajte ovu napetu scenu:

2. Priče o zajedničkoj budućnosti

Azra i Dženk iskoristili su trenutak samoće kako bi pričali o zajedničkoj budućnosti, Dženk želi ostati jak za Azru i ne želi joj reći svoj teški zdravstveni problem. Pogledajte ovaj dirljivi trenutak:

3. Dženk dao ostavku

Velika vijest koju je podijelio s cijelom firmom, Dženk je dao ostavku jer misli da svi taje od njega najbitnije informacije, prisjetite se scene u videu:

4. Akcija spašavanja

Dženk je dao ostavku u firmi i nakon što se čuo s Azrom, pozlilo mu je. Kadir ga je pronašao i odmah iz hitne prebačen je u operacijsku salu. Pogledajte kako je tekla cijela akcija spašavanja Dženka:

5. Sretan što ju ponovo vidi

Nakon operacije jedino što ga može razveseliti je Azra, pogledajte ovu dirljivu i emotivnu scenu:

Odaberite trenutak tjedna!

glasova:

 

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Seriju 'Azra' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Nove epizode gledajte prije emitiranja na televiziji na Nova Plus.

"GLE ŠTO SI SADA NAPRAVILA!" NEDA PARMAĆ I MARIO VALENTIĆ POKAZALI SVOJE TAJNE ADUTE! I TLZP

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju