Sudjelujte u anketi!

Izvrsne transformacije nisu izostale ni u drugoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato"!

U drugoj emisiji pobjedu je odnio Mario Petreković koji je utjelovio belgijskog pjevača i tekstopisca Stromae, Mario je posebno oduševio glumački dio žirija koji mu je odmah dao  pohvale na sjajno izvedenu transformaciju, pogledajte Marijev pobjednički nastup:

Mario Roth je dvostrukom transformacijom, kao hologram frontmana grupe Black Eyed Peas i vrckave Shakire na stageu, oduševio sve. Damir Kedžo iznenadio je sve samom pojavom na pozornici kao bradata žena s božanskim vokalom. Maja Bajamaić užarila je stage kao seksipilna Severina, Ivana Mišerić je dočarala je osamdesete godine prošlog stoljeća s hitom banda Dead or Alive. Saša Lozar spektakularno je otvorio svoj nastup u liku dive Cher, a Dalibor Petko se potrudio u čak trostrukoj transformaciji i postao dio nekadašnjeg hrvatskog boy banda Saša, Tin i Kedžo. Katarina Baban je na posljetku digla sve na noge kao Petar Grašom s hitom "Hej dušo tko nam brani".

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Nedjeljom ne propustite dozu nevjerojatne zabave uz show "Tvoje lice zvuči poznato All Stars" i fantastične transformacije osmero kandidata!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju