Bojana i Gordan plesali su kroz devet tjedana showa.

Znamo da je quickstep sve samo ne jednostavan, a Bojana i Gordan u prvoj su emisiji "Plesa sa zvijezdama" izgledali tako jednostavno dok su ga izvodili. Ona je pokazala zaboravljeni dio sebe – ljubav prema plesu i zablistala. Marko Ciboci tada je sve iznenadio kad je ustao i poljubio Bojanu kako bi joj čestitao na tako dobrom nastupu. Franka je pohvalila Bojaninu eleganciju i držanje unatoč jako teškom quickstepu, a Larisa se također pridružila čestitkama te dodala da je to definitivno Bojanin tjedan! Osvojili su 28 bodova žirija i tako ušli u prva tri najbolje ocijenjena para prve emisije uživo.

U drugom tjednu predstavili su se strastvenom rumbom. Već u prvim trenutcima oduševili su publiku koja je zaplesala u njihovom ritmu. Žiri nije mogao skriti oduševljenje. "Moram priznati kako je rumba najteži tehnički ples zato što je spora. Kod tebe je sve bilo savršeno na jednoj niti, svaka čast!", oduševljen je bio Marko Ciboci i poručio da je ovim Bojana postavila ljestvicu jako visoko. Osvojili su 29 bodova žirija i time se popeli za jednu stepenicu više.

Uz paso doble u trećoj emisiji uživo privukli su sve poglede na sebe. „Bojana ti si kao vojnik. Nevjerojatno kojom snagom ti izvodiš to sve. To je fantastično. Gledala sam te u kazalištu nebrojeno puta, ali ovakvu te još nisam vidjela. Stvarno mi se dopalo“, naglasila je Larisa Lipovac Navojec. Igor Barberić je dodao: „Ja bih rekao da je ovo bilo malo drugačije nego prošli put. Drugačija Bojana koja mi se jako jako sviđa. Samo tako dalje...“ Za treći ples u ovom showu Bojana i Gordan osvojili su 35 bodova žirijanajviše u toj emisiji.

Tango je bio na njihovom repertoaru u četvrtoj emisiji u kojoj su apsolutno zavladali podijem. "Jako zanimljiv koncept, sviđa mi se. Mislim da je bilo jako zahtjevno uklopiti rekvizitu s tangom. Danas mi je nekako falilo kontakta među vama i kao što Igor kaže uzemljenja", istaknula je Larisa Lipovac Navojec. "Bojana da je ovo bila prva epizoda ovo bi bio daleko najbolji ples, ali sad smo u četvrtoj emisiji. Čekamo Bojanu iz paso doblea da se vrati", kazala je Franka. Osvojili su 30 bodova žirija.

Samba glasi za jednog od najtežih stilova, njihova je bila superbrza na steroidima. Dobili su pohvale za osnovne postavke tijela te i za dobar rad nogu. "Samba je ultra, izrazito težak ples, večeras je bilo veselje na steroidima. Dobro si se nosila s koreografijom koja je bila jako teška, bilo je i malo pogrešaka, ali super si bila", komentirala je Franka, dok je Larisa Lipovac Navojec dodala: "Vi ste uspjeli ovdje nekako tu energiju prenijeti i to je najvažnije za sambu. Ja bih rekla da ste večeras bili odlični." Za sambu na steroidima osvojili su 31 bod žirija.

Šesta emisija bila je posvećena zamjeni parova, no Bojana i Gordan bili su spriječeni nastupiti te nedjelje. Stoga su svoj plesni put nastavili u sedmoj emisiji uživo i hrabro se vratili u punom sjaju. Uz lyrical prenijeli su snažnu priču kojom su oduševili publiku i žiri. "Lyrical je spoj baleta, suvremenog plesa i jazz dance-a. Bojana mislim da ti je ovo leglo i da si tu na svom terenu. Moram pohvaliti to što ste ovo uvježbali u vrlo kratkom vremenu, to treba nagraditi i svaka vam čast. Drago mi je da si izdraža sve probleme", istaknula je Larisa Lipovac Navojec. Čarobnim nastupom osvojili su 38 bodova žirija

Emotivno su se povezali u osmom nastavku plesnog showa te uspješno ukomponirali Slavkov izazov u svoju koreografiju bečkog valcera i oduševili žiri. "Ove sezone je sinonim za riječ elegantan jednako Bojana. Vrlo mekano kretanje kroz podij i izvrsna kombinacija valcera. Naoko je sve to bilo lagano, a to znači da imaš stopostotno povjerenje u svog partnera", pohvalio je Bojanu Marko Ciboci, a Larisa Lipovac Navojec dodala: "Izgledala si jako staloženo i smireno što znači da je sve sjelo na svoje mjesto. Čini mi se da ovaj tempo tebi leži i mislim da si danas sve dobro izvela i dokazala i da ste Slavkov izazov dobro integrirali i potpuno ga izvršili." Emotivno povezani i elegantni osvojili su 38 bodova žirija.

Gordan je za devetu emisiju od Bojane zahtijevao da bude koketna i to je i dobio. Bilo je brzo, bilo je oštro, sve što je potrebno za cha cha cha. "Bojana kod tebe se osjeti da malo bolje vladaš u standardnim plesovima. Pošto ovo nije tvoja zona komfora mislim da si se jako dobro snašla i izgledaš mi kao curica", komentirala je Franka. "Sve su rekli, malo ti bolje stoji standard. Meni je super onaj tvoj klik koji se desio", istaknuo je Igor Barberić, a žiri im je dodijelio 33 boda uz koja su osvojili i 1 dodatni bod u latino maratonu.

 

U anketi nam recite koji vam se njihov ples najviše svidio? 

Quiz Maker - powered by Riddle

Pratite službenu stranicu showa "Ples sa zvijezdama" i ne propustite sve novosti s plesnog podija Nove TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju