Lude dvadesete, luksuz, šljokice i glamur Hollywooda u trećoj epizodi showa nažalost joj nisu pomogli…

U prvoj emisiji Nives Celzijus i Matea Cvenića dočekao je tango, a on im je u plesnom dvoboju i presudio. Ovaj plesni par više nećemo gledati u showu ''Ples sa zvijezdama'' … Prisjetimo se njihovog prvog plesa!

Nakon dosta dobrih komentara žirija Nives i Mateo u drugoj su se epizodi predstavili erotičnom rumbom. Rumba se pleše jako brzo, pokreti kukovima su naglašeni i senzualni, a ovaj se par jako dobro snašao u takvoj vrsti plesa.

Osim što su imali tjedan dana za pripreme za novu koreografiju Nives i Mateo stigli su i prokomentirati svoj rumbastičan nastup.

U posljednjoj epizodi showa ''Ples sa zvijezdama'' ovaj je plesni par priredio veliki cha cha cha Gatsby party na pjesmu ''A Little Party Never Killed Nobody''.

Nakon što su se zbrojile ocijene žirija i glasovi publike Nives i Mateo završili su u plesnom dvoboju i to s plesnim parom kojeg čine Sonja Kovač i Gordan Vogleš. Na istu glazbenu podlogu i u isto vrijeme plesali su tango.

Žiriju su se ipak više svidjeli Sonja i Goran i tako Nives Celzijus i Matea Cvenića nećemo gledati u četvrtoj epizodi showa ''Ples sa zvijezdama''.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju