Kad se ponovno nađu na okupu, nema toga što bi ove "klince u srcu" spriječilo da se zabave kao nikad u životu

Činjenica da si odrastao ne znači da uistinu moraš odrasti! Najbolji dokaz tome jesu megapopularne zvijezde komedija Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade i Rob Schneider. Ova urnebesna petorka igra najbolje prijatelje iz djetinjstva koji se okupe kako bi ponovno proživjeli dobre stare dane bez obzira na to što su sada svi redom ugledni bizinismeni, muževi i očevi.

Trideset godina nakon što su završili srednju školu, petorica prijatelja koji su zajedno igrali za školski košarkaški klub okupe se u kući na jezeru da se zajedno oproste od svojeg pokojnog trenera. Tijekom vikenda shvate da samo zato što su sada odrasli i imaju obitelji ne znači da su izgubili staru iskru mladosti u sebi, pa će dati sve od sebe da učine ovaj vikend nezaboravnim.

Jednom kada se ponovno nađu na okupu, nema toga što bi ove "klince u srcu" spriječilo da se zabave kao nikad u životu. Izgleda da stvarno postoje oni koji nikada ne odrastu.

Adam Sandler inače nije miljenik onih koji vole suptilni humor, a njegov zaista ne štedi gledatelja. Međutim, film "Starci" ipak je malo umjerenijeg humora tako da ga može gledati cijela obitelj. Ekipa ostarjelih komičara šalit će se na svoj račun, došli su neki novi klinci, ali njih vrijeme ipak nije još pregazilo. A u igri je i jedna stara utakmica koja se opet mora odigrati…

Urnebesnu komediju "Starci" ne propustite pogledati u petak u večernjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju