Stigli smo do pete epizode showa 'Tvoje lice zvuči poznato', a Matko Knešaurek čak je tri puta utjelovio suprotan spol.

Uzbuđenje i neizvjesnost pratili su naše kandidate na samom početku u prvoj epizodi showa. Tada je glumac Matko Knešaurek utjelovio veliku divu Beyoncé s pjesmom ''Crazy in Love'', a po prvi je puta saznao kako je to nositi visoke potpetice.

 ''S ovom točkom probijam led što je jako dobro. Nisam nikad u životu bio u štiklama. Odrastao sam sa dvije sestre pa je štikla po kući bilo jako puno, ali sretan sam da vidim kako je to biti na dva metra u štiklama. Bit će zanimljivo to gledati'', rekao je Matko ususret prve epizode.

U trećoj epizodi utjelovio je Severinu s pjesmom ''Uno momento''. ''Draga gospođa Severina bila je vrlo blagonaklona i nema puno koreografije, kao da je znala da ću je jednom ja utjeloviti'', u šali je rekao Matko za svoju ulogu.

Žiri je pohvalio Matkovu transformaciju, a je Lozar istaknuo: ''Popravljaš se iz emisije u emisiju'', a Kedžo je pohvalio Matkov napredak i rekao: ''Ovo je tvoj najbolji nastup do sada!''.

U sinoćnjoj, petoj po redu, epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Matka smo vidjeli kao Mel B iz najpoznatijeg ženskog glazbenog sastava Spice Girls. U njegovoj smo verziji čuli hit ''Spice Up Your Life''.

 
''Volim ove točke gdje imamo uvid u tvoje tjelesne atribute. Cijenim ove pokrete koje imaš. Znam koliko je teško kretati se u ovim štiklama'', rekla mu je Nives.

Nas zanima što vi kažete. Koja vam se njegova transformacija najviše svidjela?

Matko me najviše zabavio kao...

glasova:

 

via GIPHY


Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju