Stigli smo do pete epizode showa 'Tvoje lice zvuči poznato', a Matko Knešaurek čak je tri puta utjelovio suprotan spol.

Uzbuđenje i neizvjesnost pratili su naše kandidate na samom početku u prvoj epizodi showa. Tada je glumac Matko Knešaurek utjelovio veliku divu Beyoncé s pjesmom ''Crazy in Love'', a po prvi je puta saznao kako je to nositi visoke potpetice.

 ''S ovom točkom probijam led što je jako dobro. Nisam nikad u životu bio u štiklama. Odrastao sam sa dvije sestre pa je štikla po kući bilo jako puno, ali sretan sam da vidim kako je to biti na dva metra u štiklama. Bit će zanimljivo to gledati'', rekao je Matko ususret prve epizode.

U trećoj epizodi utjelovio je Severinu s pjesmom ''Uno momento''. ''Draga gospođa Severina bila je vrlo blagonaklona i nema puno koreografije, kao da je znala da ću je jednom ja utjeloviti'', u šali je rekao Matko za svoju ulogu.

Žiri je pohvalio Matkovu transformaciju, a je Lozar istaknuo: ''Popravljaš se iz emisije u emisiju'', a Kedžo je pohvalio Matkov napredak i rekao: ''Ovo je tvoj najbolji nastup do sada!''.

U sinoćnjoj, petoj po redu, epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Matka smo vidjeli kao Mel B iz najpoznatijeg ženskog glazbenog sastava Spice Girls. U njegovoj smo verziji čuli hit ''Spice Up Your Life''.

 
''Volim ove točke gdje imamo uvid u tvoje tjelesne atribute. Cijenim ove pokrete koje imaš. Znam koliko je teško kretati se u ovim štiklama'', rekla mu je Nives.

Nas zanima što vi kažete. Koja vam se njegova transformacija najviše svidjela?

Ankete

(6809) Matko me najviše zabavio kao...

Prikaži rezultate Ukupno110

 

via GIPHY


Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju