Hoće li natjecatelji izdržati pritisak i ispuniti velika očekivanja?

Iako je nekako uspjela otpjevati pjesmu za prolaz dalje, Jasminino stanje se pogoršava. Bolesna i u groznici, propušta iduću fazu natjecanja na radost Ele i Lane. Dok je zabrinuti Kristijan traži po cijelom gradu, žiri pred natjecatelje u 'Stelli' postavlja sve teže izazove.

Lana samo na prvi dojam svladava sve zadatke savršeno, izazivajući divljenje ostalih kandidata, ponajviše Matije koji iza krinke hladne i ambiciozne pjevačice vidi i neku drugu Lanu. Bolesno ambicioznoj Eli ni savršeno nije dovoljno dobro, pa neprestanim kritiziranjem kćer gura u sve dublji ponor, izazivajući u njoj osjećaj bijesa i nemoći, potpomognut sjećanjima na večer provedenu u Gavranovom stanu.

Lana popušta Matijinim nagovaranjima i odluči u noćnom provodu barem nakratko zaboraviti probleme koji je tište. To joj nakratko polazi za rukom, sve do slučajnog susreta s poznatim koreografom Marijom Brautem, Kikinim poznanikom iz mladosti. Trač koji je podijelio s njima na šanku, u Lani samo produbljuje sumnje u Gavranove motive, ali i posljedice vlastitih odluka.

Žiri sve teže kontrolira međusobne tenzije koje kulminiraju prepucavanjem Gavrana i Kike pred kandidatima na probi, koju on bijesan otkazuje. Za to vrijeme Lana se bori s mamurlukom, nastojeći potisnuti sve vezano za Gavrana i odlazak u njegov stan.

 

Jasmina koristi slobodan dan za posjet majci, ni ne sluteći kakvu dramu joj prolazi otac. Mučen grižnjom savjesti zbog neuspjele pljačke i nemogućnosti da pomogne obitelji , Franjo vidi samo jedan izlaz iz teške situacije. Odlučuje Jasmini napisati pismo, i objasniti svoj potez. Ipak, Franjina odluka nije bila da si oduzme život, već da ga ponovno počne živjeti kako treba. Želi se prijaviti u bolnicu i početi s odvikavanjem kako bi se riješio poroka koji mu je razorio obitelj, ali i kako bi bio bliže Jagodi.

Jasmina se teško nosi s novim izazovom na 'Stelli', a mentor Mario Braut ostaje pomalo razočaran njezinim plesačkim i pjevačkim umijećem. Za razliku od nje, Lana je napokon dobila priliku da pokaže kako su se mukotrpne plesne vježbe isplatile, a komplimenti koje je dobila smekšavaju i strogu Elu koja jedva skriva ponos. Jasmina sve više uživa ljubavi koja se rađa između nje i Kristijana, a njegov nenadani posjet u pekari joj nakratko skreće misli s turobne svakodnevice, ali bolno prisjećanje na stravičnu nesreću koja joj je uništila obitelj dodatno opterećuje njezino slabo srce koje prestaje kucati…

 

Seriju 'Stella' ne propustite pratiti subotom i nedjeljom u popodnevnom terminu na Novoj TV. Propuštene epizode serije potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju