U glavnim ulogama vidjet ćemo između ostalih i Renea Bitorajca i Branka Đurića Đuru koji utjelovljuju partnere odvjetnike Budimira Ćorovića i Zlatka Sljepčevića.

Scenarij serije "Ne diraj mi mamu" potpisuje Feđa Isović, ujedno i glavni autor hit serije ''Lud zbunjen normalan''. Režiju serije ''Ne diraj mi mamu'' potpisuje Elmir Jukić, a u glavnim ulogama vidjet ćemo između ostalih i Renea Bitorajca i Branka Đurića Đuru koji utjelovljuju partnere odvjetnike Budimira Ćorovića i Zlatka Sljepčevića.

Osim poslovnog odnosa ovaj dvojac vežu i obiteljske poveznice. Naime, Budimir (Rene Bitorajac) koji je Zagrepčanin oženjen je za Sarajku, Zlatkovu sestru. Budimirovu punicu, i Zlatkovu majku Diku utjelovljuje glumica Jasna Diklić. Dika živi s Budimirom, a igrom okolnosti, u jednom trenutku Zlatko ostaje bez svog doma i tako nastaje nefunkcionalna obitelj u jednom stanu: sin, zet i punica, odnosno majka. U kafiću Paragraf 42 koji se nalazi odmah preko puta zgrade Suda, rješavat će se brojne pravno-sudske igre, te rasplitati razni obiteljski problemi.


 

Budimir Ćorović (50) - Zagrepčanin koji se oženio Sarajkom Merimom, Zlatkovom sestrom. Kompulsivno uredan karakter. Sve mora biti “pod konac”, rese na tepihu moraju biti počešljane. Udovac je, ima kćer Miju. Lakog je fitilja, brzo se iznervira. Slab sa živcima, pa često poseže za sedativima. Precizan i točan, uvijek stiže na vrijeme, nikada ne kasni. Izluđuje ga Zlatkov odnos prema poslu i životu.

Zlatko Sljepčević (50) - Više puta se ženio i razvodio. S jednom od bivših supruga ima sina Adija (10). Maksimalno neuredan i opušten. Nije neobično ako cigaretu otresa, pa čak i ugasi, na pod kancelarije. Flegman. Sklon alkoholu, lakim ženama i nepopravljivi ovisnik o kocki. Cinik. Dugo spava, konstantno je mamuran i u pravilu kasni gdje god da krene. U uredu ima i mali frižider koji je uvijek pun piva.

Dunja Sunovratilo (35) - Tajnica u Odvjetničkom uredu Ćorović & Sljepčević. Izrazito zgodna djevojka s umjereno razvijenim moždanim vijugama. U suštini dobra osoba koja funkcionira na bazičnim instinktima: seks, hrana, spavanje. Naivna je, što bi se reklo – k'o „mađarska sobarica“, pa je muškarci često iskorištavaju. U stalnim je ljubavnim problemima koje proživljava izrazito emotivno.

Dika Sljepčević (65) - Budimirova punica i Zlatkova mama. Opčinjena astrologijom, vodi život po konceptu horoskopa, a ljude cijeni po njihovom horoskopskom znaku. Ona i Budimir su u stalnom sukobu, ali zapravo su oslonjeni jedno na drugo i ispod hladne komunikacije se krije brižnost koja ispliva s vremena na vrijeme. Voli zvocati i prigovarati, “ona sve zna najbolje”.

Seriju 'Ne diraj mi mamu' pratite od 23. siječnja, u popodnevnom terminu,  na Novoj TV

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju