Turska uspješnica od 12. lipnja na Novoj TV!

Nova TV od srijede, 12. lipnja donosi novu tursku uspješnicu koja govori o intrigama unutar obitelji na čijem je čelu osebujna gospođa Fazilet. Uz svoje dvije kćeri, Fazilet živi skromnim životom u predgrađu, a pokreće je neostvareni san o bogatstvu koji želi ostvariti pod svaku cijenu. U njihov će se život sasvim slučajno uplesti imućna obitelj koja će u potpunosti promijeniti njihove živote.



U prvoj epizodi gledatelji će upoznati gospođu Fazilet koja neumorno sanja o bogatstvu, životnoj želji koja je dosad ostala neostvarena. Unatoč tome što živi u siromašnoj četvrti i sama nikada nije bila uspješna, put do bogatstva vidi u svojim kćerima. Najveća joj je nada kći Edže od koje želi stvoriti glumicu ili fotomodel, a pritom potpuno zanemaruje njezino obrazovanje. S druge strane, njezina druga kći Hazan ne odobrava majčine stavove, pa u inat njoj skriva svoju ljepotu i oblači se muškobanjasto. Zbog oštrih stavova koje ima prema majci, Hazan postaje tvrdoglava i oštra, a samim time i najveća prepreka na putu prema ostvarenju Faziletinih snova. Nakon smrti njihova oca, Fazilet je bila prisiljena sama podizati kćeri, no Hazan neprestano krivi majku za očevu smrt i uvjerena je da je majka ne voli jer se nakon poroda morala odreći svojih snova. Fazilet se potpuno posvećuje Edže i, vodeći je s audicije na audiciju, sasvim slučajno upoznaje imućnu obitelj Egemen koja će u potpunosti promijeniti njihove živote.



OPISI LIKOVA: 

Gospođa Fazilet (Nazan Kesal), udovica koja živi u neimaštini s dvjema kćerima kojima je i majka i otac te velikim snovima koji ne stanu u kućicu u srcu predgrađa.

Edže (Afra Saračoglu), najmlađa kći i „zlatna ljepotica“ gospođe Fazilet kojoj je majka predodredila uspješan život.

Hazan (Deniz Bajsal), najstarija Faziletina kći koja, u inat majci, njeguje strog karakter i muškobanjasto ponašanje. Od očeve je smrti najveća zapreka majci s kojom se nikako ne može pomiriti.

Sinan Egemen (Alp Navruz), crna ovca imućne obitelji Egemen, bogati zavodnik u kojeg je platonski zaljubljena Hazan.

Gokhan Egemen (Tolga Guleč), najstariji sin obitelji Egemen, oženjen s Jasemin.

Jagiz Egemen (Čaglar Ertugrul), omiljeni sin obitelji Egemen koji je vrlo uspješan, ima razumijevanja, pouzdan je i zreo. Radi u obiteljskoj tvrtci kao desna ruka ocu. 

Novu tursku uspješnicu 'Fazilet i njezine kćeri' ne propustite pratiti od srijede, 12. lipnja u večernjem terminu na Novoj TV!



 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju