Ovo su neke od zanimljivosti atraktivne glumice Nicole Kidman

Jedna od najljepših žena Hollywooda, havajčanka, koja nikako nema dlake na jeziku je Nicole Kidman, mnogi smatraju jako britkom, alfa ženom. Ovo su neke od zanimljivosti koje sigurno niste znali o ovoj talentiranoj glumici:

1. Prirodno je crvenokosa/riđokosa, ima jako valovitu kosu. Zbog raznih uloga u filmovima trebala je promijeniti boju kose, zanosno blond izdanje joj je najviše odgovaralo zbog svijetle puti.

2. Ambasadorica je UNICEF-a i UNIFEM-a. Od 1994. godine sudjeluje u UNICEF-ovim akcijama, a od 2006. predstavlja UNIFEM s kojim je, iste te godine, posjetila i Kosovo kako bi širila glas o ravnopravnostima ženske populacije nad muškom.

3. Bila je udata za Toma Cruisea više od deset godina. Par se upoznato 1989. godine kada i sve krenulo, i to na setu filma "Days of Thunder". Nakon razvoda Nicole je za jedan časopis izjavila da će on za nju uvijek ostati jednostavni Tom te da ga još iskreno voli. Od 2006. godine Nicole je udana za poznatog country glazbenika Keitha Urbana s kojim ima dvoje djece.

 

 

4. Osvojila je jedan Oscara za najbolju glavnu u filmu "The Hours", tri nagrade Golden Globe te jedan Emmy. 

5. Pošto je rođena na Havajima roditelji su joj dali ime Hōkūlani, što znači Nebeska zvijezda. Također, Nicole ima dvostruko državljanstvo, australsko i američko.

6. Kratke, ali vatrene avanture imala je s Lennyjem Kravitzom i pjevačem Robbiejem Williamsom.

Ovu simpatičnu i zanosnu ljepoticu možete gledati u filmu "Zemlja stranaca" na Novoj TV. Radnja se odvija u australskom gradu Nathgari gdje život za Catherine i Matthewa Parkera postaje noćnom morom kad shvate da je njihovo dvoje djece, tinejdžeri Tommy i Lily, nestalo bez traga, netom prije velike pješčane oluje. Kako Nathgari biva jezovito zagušen crvenom prašinom i mrakom, ljudi se pridružuju potrazi koju predvodi lokalno policajac, David Rae. Uskoro svima postaje jasno da se Tommyju i Lilly dogodilo nešto strašno. Sumnje izazivaju nered, šire se glasine a javnost se divljački okreće protiv Parkera.

Izvor: Instagram/Nicole Kidman

Film "Zemlja stranaca" ne propustite pogledati u četvrtak u večernjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju