Sve što niste znali o Jean- Claude Van Dammu

Svjedočenjem protiv Terrella Singleteryja (Viv Leacock), moćnika glazbene industrije, Wayne Barclay (Razaaq Adoti) dobio je smrtnog neprijatelja. Kada Terrella puštaju iz zatvora, Waxne je u velikoj opasnosti. Međutim, ovom ogorčenom bivšem zatvoreniku neće biti jednostavno osvetiti se, jer kad Philip Sauvage (Jean-Claude Van Damme) okupi posebni tim boraca i bivših vojnika da štiti Barclaya, odlučni nasilnik bit će prisiljen poraziti ekipu boraca koja ima dovoljno iskustva da vodi mali rat.



Iako je najpoznatiji po svojim vratolomijama i borilačkim vještinama na filmu, Jean-Claude Van Damme krije mnoštvo zanimljivih talenata koji su zaista iznenađujući. Jedan od njih je to da je Jean Claude Van Damme u svijet umjetničkog izražavanja "uplesao" ni više ni manje nego pokretima klasičnog baleta kojim se bavio pet godina.

Osim plesa, JCVD krije i talent nevjerojatnog učenja jezika. Jednom prilikom je izjavio kako je engleski naučio gledanjem crtanih filmova, i to Obitelji Kremenko. Ono što mnogi nisu znali da je ovaj "baletan", osim što je nevjerojatno okretan, ujedno i nevjerojatno snažan. Naime, Van Damme u benchu diže 166 kilograma!


Dok glumac u Americi nije osobito popularan, u Europi se rečenice iz njegovih filmova citiraju jako često. Štoviše, akcijska zvijezda ima i spomenik u Belgiji. Međutim, život mu nije bio uvijek bajan. Jean-Claude Van Damme je u jednom dijelu života bio beskućnik na ulicama L.A. Jeo je i spavao na ulici. No, s takvim tijelom teško je povjerovati da mu je dugo trebalo da pronađe krevet.
 
Ne propustite pogledati kako se neponovljivi Jean Claude Van Damme snašao u filmu "Elitna ekipa" u ponedjeljak u večernjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju