Film 'Zmije u avionu' je 2007. godine nominiran za nagradu Saturn u kategoriji najboljeg horor filma.

 Za Samuel L. Jacksona jedna je stvar bila presudna da prihvati ponuđenu ulogu, naslov filma. Njegov agent je prvo tražio da se naslov filma promijeni, ali Jackson se izazito usportivio tome. Rekao je da upravo naslov filma jedini razlog zašto je prihvatio ulogu.

Za potrebe snimanja korišteno je 450 zmija, a među njima se našao i 22 metara dug burmanski piton. Većina zmija je digitalno kreirana iz razloga što se prave zmije nisu dovoljne kretale, barem ne onako kako su producenti to zamislili.

Pogledajte izjavu koja je završila na 55 mjestu „The 100 Greatest Movie Lines" iz 2007. godine.


 


Za vrijeme treninga vožnje moto krosa na Havajima, Sean Jones (Nathan Phillips) svjedoči ubojstvu važnoga američkog tužioca koje je ubio moćni mafijaš Eddie Kim. Štiti ga FBI-ev agent Neville Flynn (Samuel L. Jackson) na putu za Los Angeles gdje mora svjedočiti protiv Eddieja.

Ukrcaju se na noćni let te zauzmu čitavi prvi razred. No međutim, Eddie pošalje stotine različitih vrsta opasnih zmija avionom s uređajem za mjerenje vremena koji će u određenom trenutku pustiti zmije u avion s ciljem da ga sruši. 

Film 'Zmije u avionu' ne propustite ovu subotu u večernjem terminu na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju