Ovako su tekle finalne pripreme TLZP kandidata!

Ove nedjelje na repertoaru druge emisije popularnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato All stars'' vidjet ćemo kako se natjecatelji transformiraju u najveće glazbene legende, ali i savladavaju višestruke uloge.

Mario Roth koji je prošloga puta zapjevao poput Lennyja Kravitza ovoga puta će imati čast na pozornici utjeloviti senzualnu Shakiru koja se vokalno poigrala hip hop ritmovima proizašlih iz benda Black Eyed Peas. Dalibor Petko nakon utjelovljenja Beyonce, ove nedjelje pokazati i dočarati čak trostruku ulogu. Na pozornicu će izaći kao Saša, a na ekranu ćemo ga gledati kao Tina i Kedžu.

 

Mladog belgijskog repera Stromaea utjelovit će odličan Mario Petreković , a Maja Bajamić će utjeloviti Severinu i otpjevati zavodljivu pjesmu ''Mili moj''. Dašak osamdesetih u hitu ''You spin me right round'', donijet će Ivana Mišerić. Ove nedjelje uživat ćemo i u izvedbama Saše Lozara, koji će biti okićen kostimom neponovljive dive Cher, i Damira Kedže koji će se pretvoriti u bradatu gospođu iz filma ''The Greatest Showman''. Katarina Baban transformirati u Petra Grašu i otpjevati nam dobro znani hit ''Tko nam brani''.

Ne propustite ove nedjelje drugu emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato All Stars" i fantastične transformacije osmero kandidata!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju