Sudjelujte u anketi!

U posljednjem izdanju omiljenog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' pobjedu je odnio Mario Roth fenomenalnom interpretacijom afričke pjevačice Nomcebo koja je hit pjesmom ''Jerusalema'' osvojila svijet. Nova TV će po njegovom odabiru 10.000 kuna donirati udruzi Maslačak iz Križevaca.

Velikog estradnog umjetnika uz čije se pjesme i pleše i plače, Kiću Slabinca utjelovila je Maja Bajamić otpjevavši njegovu pjesmu ''Plavuša''. ''Imao sam dojam kad sam zatvorio oči da je to bio Kićo ili jako blizu Kići. Samo je on znao proizvoditi tu vrstu emocije kod publike. U slovensku trap zvijezdu Senidah, transformirao se Mario Petreković te na pozornici otpjevao njezinu pjesmu ''Mišići''.

Saša Lozar oživio je jednu od najvećih britanskih legendi, veliku pop zvijezdu Georgea Michaela te izveo hit ''Careless whisper''. Damir Kedžo ove nedjelje imao je dvostruku ulogu. Na jednu je večer bio i Vesna Zmijanac i Dino Merlin koji su svojedobno imali zajednički duet ''Kad zamirišu Jorgovani''. Kao Beyonce dok je još bila članica skupine Destiny's Child imali smo prilike gledati Ivanu Mišerić. ''Bila si slatka, simpatična, glas je bio klimav, ali borila si i uživala sam'', osvrnula se Indira na nastup.

Katarini Baban gljiva je ovoga puta dodijelila Lady Gagu te nas je impresionirala odličnom izvedbom pjesme ''The edge of glory''. ''Razbucala si ovu pozornicu. Gledam ženu, puna je energije, divlja, luda'', rekla je Indira. Maju Blagdan iz video spota pjesme ''Cura za sve'' interpretirao je Dalibor Petko. ''Ti si posegnuo duboko u zdenac raznih talenata, vidjeli smo da fantastično kuhaš, odmjereno lijevaš mlijeko'', rekao je Goran. ''Bio si očajna, ali optimistična kućanica'', kazala je Indira.

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 Ne propustite nove nastupe u showu ''Tvoje lice zvuči poznato All stars'', ove subote u večernjem terminu na Novoj TV!

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju