Hrvatska reprezentacija s 2:1 sinoć je pobijedila Dansku te uoči posljednjeg kola preuzela prvo mjesto u grupi 1 Lige nacija.

Još jedna fantastična utakmica Vatrenih koja se prenosila uživo na Novoj TV, ostvarila je udio u gledanosti od 56,8%. Veliku pobjedu Hrvatske pratio je svaki drugi gledatelj pred malim ekranima, točnije više od 853 tisuće gledatelja. U razdoblju emitiranja utakmica je od prvog konkurenta bila gledanija za 260%, te se tako svrstala među najgledanije sadržaje ove godina na svim televizijama.

Saša Lugonjić u posebnoj je emisiji ugostio bivše hrvatske reprezentativce, Roberta Jarnija i Slavena Bilića koji su u studiju davali stručne komentare i analizirali utakmicu, dok je događaje na terenu komentirao Milan Stjelja.

Liga nacija dolazi do kraja sezone, a Hrvatska ima povijesnu priliku plasirati se na Final Four u lipnju sljedeće godine.

Vatreni u nedjelju gostuju u Beču kod Austrije u 6. kolu, a izravan prijenos možete gledati na Novoj TV i gol.hr-u već od 20 sati kada počinje emisija uoči utakmice.

Izvor: AGB Nielsen
Period: 23.09.2022
Skupina: 4+

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju