Vatreni su u posljednjoj provjeri uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru pobijedili Saudijsku Arabiju 1:0.

 Ovaj sraz dviju momčadi koji je uživo prenosila Nova TV gledala je svaka druga osoba pred malim ekranima. A za vrijeme trajanja utakmice, gledanost Nove TV bila je bolja čak šest puta tj. 624% od prvog konkurenta.

Nakon ove prijateljske utakmice u Rijadu, Vatreni odlaze u Dohu gdje se od 20. studenog održava Svjetsko prvenstvo, koje će Nova TV pratiti kroz sve svoje informativne emisije, na portalu te društvenim mrežama. Uz svakodnevne reportaže i javljanja iz Katra, u kojima će sportski reporteri Dnevnika Nove TV gledateljima donositi najvažnije i najzanimljivije informacije o prvenstvu te približiti atmosferu koja ondje vlada, ljubitelje nogometa očekuju i najatraktivnije analize utakmica hrvatske nogometne reprezentacije.

Iz Katra će se javljati Saša Lugonjić i Vlado Boban dok će u zagrebačkom studiju Milan Stjelja uz gosta sukomentatora Aljošu Vojnovića za Dnevnik Nove TV detaljno analizirati odigrane utakmice hrvatske reprezentacije uz pomoć najmodernije tehnologije.

Osim u informativnim emisijama, Nova TV prvenstvo će intenzivno pratiti i na portalu GOL.hr koji će svakodnevno donositi najvažnije informacije iz Katra, od kuda će se javljati nogometni kolumnist Ivica Medo. Izuzev detaljnog praćenja svih događaja na Svjetskom prvenstvu, čitatelje očekuju mnoge zanimljive aktivacije u sklopu kojih će moći pokazati svoje nogometno znanje i iskustvo, saznati više i birati najbolje trenutke aktualnog, ali i prošlih svjetskih prvenstava, zabaviti se kreiranjem savršenog reprezentativca, a pritom imati priliku osvojiti vrijedne nagrade.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju