Farmeri sve više nezadovoljni...

Hrane na farmi sve je manje, ali zato prepirki ne nedostaje. Glavni uzrok čestih prepirki s gazdom je hrana. Budući da se na farmi hrani osamnaest farmera koji rade zahtjevne fizičke poslove, hrane brzo ponestaje.



Farmeri su složni oko toga da bi Frane kao gazda mogao bolje voditi farmu i raspodijeliti hranu kako ne bi ostali gladni. Dok mu je Ana objašnjavala kako moraju smanjiti obroke, Frane je krivnju prebacivao na druge farmere. „Mi radimo kao stoka. Što ćemo jesti?“, upitala ga je Ana i dodala kako će on biti kriv kada ne budu imali što za jesti kada svoju vladavinu idući tjedan prepusti nekome drugome. Lucija je izrazila nezadovoljstvo jer joj gazda ne daje dovoljno namirnica da bi napravila količinu jela koju bi Frane htio. Cijeli razgovor iznervirao je Mateja te je počeo galamiti. Pogledajte njegovu reakciju:



Nezadovoljstvo farmera gazdom Franom bilo je očito i kada je u posjet farmerima stigao putnik s namirnicama i ostalim potrepštinama. Naime, dok su Roberto, Ozren i Anica pregovarali, Frane se držao po strani što su mu farmeri i zamjerili s obzirom na to da bi on kao gazda trebao imati glavnu riječ i izboriti se za više dukata. „S obzirom na to koliko je utrošeno truda u to, gazda kao gazda nije pridonio tome da se proda za nešto više.“, prokomentirala je Anica što je potvrdio i trgovački putnik.



Iznerviran zbog cijele siutacije, Roberto je Frani pokušao objasniti da bi on kao gazda trebao više pregovarati s trgovačkim putnikom i pronaći zajednički kompromis za dobrobit cijele zajednice. Frane je nezainteresiran odgovorio. „Nije da ne znam, nego ja ne želim da pričam. Meni ništa ne treba.“



Pogledajte zašto je ponovno došlo do trzavica između farmera te kako je izgledao posjet trgovačkog putnika: 

 

Hit showa 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju