Trzavice među partnerima...

U prošloj epizodi genijalci su birali najljepšu stanarku vile, a ovoga puta morali su se suočiti s novim izazovom – izradom svečane frizure za svoje partnerice.

Njihov uspjeh ocjenjivali su u ovoj emisiji make up artistica Nicole Massan i stilist kose Martin Posavec. Najviše problema u izvršavanju zadatka imali su Martina i Nino, jer je Nino imao poteškoća u pamćenju uputa za izradu frizure koje mu je govorila njegova partnerica.

„Ne mogu dirati te tvoje ekstenzije jer su odvratne“, rekao je Nino svojoj partnerici Martini i dodao kako mu smeta što mu nije dovoljno objasnila što treba činiti.



„Ti si jedini ispao glup, a svi dečki su zapamtili“, odbrusila mu je Martina. „Ti nisi znao staviti ukosnicu!“, rekla mu je, na što ju je on podsjetio kako nije razlikovala Portugal i Španjolsku u prošlom izazovu. „Ali ja sam pobijedila. Ja sam dva puta pobijedila, a ti nijednom“, rekla je Martina svom partneru. „Jednostavno nije išlo. Umjesto da ispliva, on je odustao“, komentirao je ovaj par član žirija Martin Posavec.



Kandidati su nakon izrade frizure dobili još deset minuta za novi dio izazova – šminkanje partnerice u kojem su morali upotrijebiti tuš, rumenilo i ruž. „Samo mi se smračilo pred očima“, rekao je Marijan nakon što je upitao Enu što je tuš. „Gdje ide sjenilo, svi su dečki zapamtili osim tebe“, ponovno je Martina napala Nina. „Ne možeš u jednom objašnjavanju zapamtiti to sve“, odgovorio joj je ponavljajući kako ne može raditi uspješno zadatak nakon što mu je tek pokazala nešto što nikad nije vidio u životu. „To je jako žalosno“, zaključila je Martina.



Pobjedu je u izazovu ipak odnio Luka, kojeg su članovi žirija posebno pohvalili za šminku. „Ljudi su nas počeli mrziti, dvosjekli je mač odnijeti pobjedu ali baš sam ponosan na samog sebe“, izjavio je nakon pobjede.

Najzanimljvije trenutke pogledajte u galeriji: 



Show 'Ljepotice i genijalci' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju