''Možda su nas neki krivo shvatili. Mi se nismo pretvarali''

Nakon što su s velikom pozornošću pratili Ronaldov izlazak, kandidati su se morali posvetiti novom izazovu, u kojem su prema hashtagovima genijalci morali stilizirati ljepotice i izraditi fotografije za pamćenje. Njihove uratke ocjenjivala je pjevačica i influencerica Lana Jurčević.



Prije samog zadatka, Ena je Marijanu objasnila čime se bavi i kako je došla do tog posla. „Ja sam užasno sramežljiva, zato sam i počela s tim poslom. Nisam osoba koja bi šetala u kupaćem i baš zato se bavim tim poslom, idem glavom kroz zid i tjeram se“, kazala je Ena, a Marijan je ostao fasciniran njezinim metodama. „Sviđa mi se što Ena može zauzeti puno različitih poza i tu je naša prednost“, istaknuo je Marijan.

Došlo je zatim i vrijeme za izazov, a genijalci su morali birati odjeću svojim partnericama, zatim ih fotografirati i napraviti zajednički selfie. Zadnji zadatak radio je probleme nekim kandidatima. „Ne tako, Ronald, selfie je kad sebe gledaš. Ronald, moram se i ja vidjet'…“, bili su neki od komentara koje je svojem partneru rekla Nicol. „Ja baš nemam naviku radit selfieje, uglavnom se slikam s ekipom“, bio je Ronaldov kratki odgovor.



Tehničke stvari, doduše, nisu bile previše važne za konačnu ocjenu. „Bitno je prenijeti energiju putem slike“, rekla je Lana Jurčević o svojim tehnikama ocjenjivanja. Oni koji su pokazali ekspresiju i karakter kroz fotografije, prema riječima Lane Jurčević, bili su Anja i Robert koji su bili pobjednici i prošlog izazova, što sa sobom nosi duplu odgovornost jer imaju pravo nominirati dva para po svom izboru. Odlučili su se za Enu i Marijana te Nicol i Ronalda, velike rivale iz prošlih epizoda.



Nesporazum se nastavio i dalje. „Ponašaju se prema meni kao da nisam čovjek“, kazala je Nicol, dok je Ena rekla što misli o situaciji. „Nakon svega što sam čula, ne želim takve ljude imati u blizini. Svi su dragi, ali ne bih voljela da Nicol odnese glavnu nagradu“, istaknula je Ena, čija se želja ispunila nakon eliminacijskog kruga u kojem su ispali Nicol i Ronald. „Dosta mi je žao, bilo je zabavno. Žao mi je što se rastajemo, što neću više vidjeti Petru, ali što je tu je“, s tugom u očima rekao je Ronald. „Možda su nas neki krivo shvatili. Mi se nismo pretvarali“, kazala je Nicol koju su preplavile emocije. „Valjda ćemo ostati prijatelji, ako ništa drugo“, rekao je uplakani Ronald prilikom izlaska iz kuće.

Najzanimljivije trenutke pogledajte u galeriji:



U kuću su se vratili Ena i Marijan, a neće se moći mirno opustiti jer ih već u idućoj epizodi očekuje novi izazov.

Show 'Ljepotice i genijalci' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju