Večeras nas očekuju velike zvijezde, a ne zna se koja će točka biti bolja od koje!

Šesta epizoda showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' sigurna je ulaznica u svijet jako dobre zabave, smijeha i opuštanja za kraj tjedna.

Vidjet ćemo ne jednu, nego čak dvije transformacije u Mišu Kovača! Amel Ćurić postaje pjevač s najviše prodanih ploča, a društvo će mu praviti Vito Ljubičić koji će s njim na pozornici izvesti veliki hit ''Još i danas teku suze''.

Paola Valić Bekić nakon što je prošli tjedan okusila novost pete sezone showa te zajedno s Tarom Roki postala Taylor Swift ove nedjelje postaje Sia. Paola je svjesna koliki je izazov pred njom: ''Sia je vokalni ubojica. Ma ona je apsolutno sve''.

Davor Dretar Drele večeras će se odmoriti od haljina, steznika, štikli i ženskih frizura. Dočekao je mušku transformaciju i to u britansku senzaciju Eda Sheerana. U svom stilu, Drele se našalio kako su oboje riđi te komentirao: ''Ne bi mi rođena majka dala bolji zadatak''.

Ana Vilenica večeras postaje američki glazbenik Rockwell. Samo ćemo vam reći da će je maska izmijeniti do neprepoznatljivosti, a Ana nam je ododala tajnu kako se nakon prošlotjednog nastupa i transformacije u Lanu Jurčević opustila. ''Mislim da ću uživati na sceni'', rekla je.

Maja Šuput koja nas je uveseljavala svojim transformacijama u drugoj sezoni showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' ponovno stiže na pozornicu, ali ovaj put u liku Damira Poljičaka. ''Drago mi je da ne pjevam u falsetu već smo pjesmu prilagodili meni'', rekao je Damir u čijoj ćemo verziji čuti ''Ne lomi mi srce''.

''Ovo je za mene dosta velik izazov i nju je u vokalu teško skinuti'' odmah je započela Katarina Baban koja će večeras osjetiti kako je to biti Rihanna.


 

Unatoč velikom vokalnom zalogaju ova se glumica nečemu posebno veseli. ''Kostim je genijalan! Jamajka stil. Mislim da će scenski jako dobro izgledati'', rekla je.

Njezin kolega s kazališnih dasaka Matko Knešaurek postaje, Anthony Kiedis, frontmen grupe Red Hot Chili Peppers. Zbog zadatka će morati juriti i skakati po pozornici, ali u tome ne vidi problem: ''Teretana će se sad valjda pokazati. Malo će bit letenja po svuda, ali to je i smisao, da bude vjerodostojno''.

Maja Bajamić večeras postaje Danijela Martinović, a oduševljnje ženskom transformacijom nije krila. ''Vrlo autentična izvođačica. To je veliki izazov za mene definitivno!''

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju