Maja Šabić: ''Nadam se da ćemo ga razveseliti, malo smekšati i da ćemo u novi radni tjedan krenuti opušteno''

 Novi tjedan u MasterChefu započet će sjećanjem na Anitu Vuković koja je posljednja napustila natjecanje. Preostalih devet kandidata očekuje još jedna kutija iznenađenja i novi uzbudljiv i napet tjedan u uzavreloj kuhinji. Iznenađenja u MasterChefu neće nedostajati i zbog toga što je Damiru Tomljanoviću rođendan te ćemo vidjeti što su kandidati pripremili za člana žirija.

''Postoji li bolji poklon od nečeg slatkog? Mislim da ne, sve je nekako ljepše uz slatko i budi se neki veseliji osjećaj'', komentirala je Lucija Davidović te je zajedno s ostalima u MasterChef vili krenula u pripremu puslica. ''Izrada slastica je moj neki bijeg. Volim uveseljavati klince s tortama, rođendan ne prolazi bez moje torte njima'', opisala je Maja Šabić svoju strast u pripremi slastica. Leo Jurešić je također otkrio nešto o članu žirija koji će na setu proslaviti rođendan: ''Damir je poznat po tome da voli slatko tako da mislim da će mu se sviđati ovo što smo mu danas napravili. Nadam se da ćemo ga razveseliti, malo smekšati i da ćemo u novi radni tjedan krenuti opušteno''.

Što ste ovo donijeli, kutiju iznenađenja za mene danas?, iznenađeno Je pitao Damir. No, prava kutija iznenađenja tek je uslijedila za top devet natjecatelja.
''Malo smo se opustili, no sad idemo kuhati'', rekla je Maja Jalšovec. ''Što god da se tu nalazi, neće biti lak zadatak. Prostora za greške više nema. Nije vas puno ostalo, a mi ćemo gledati svaki detalj'', uveo je Damir natjecatelje u novi tjedni ciklus.
''Od vas očekujemo top jela, vi ste top 9 amaterskih kuhara u Hrvatskoj'', podsjetio ih je Melkior prije dizanja tajanstvenih kutija s namirnicama.

''Svako jelo je jako bitno, fura te u taj stres test, dosta ozbiljno'', komentirao je Tihomir Krklec. Maja Šabić je izjavila: ''Da bi izdržao maraton, treba čuvati snagu za kraj''. Tko sve od kandidata ima snage za sve teže izazove koji su pred njima, tko će najviše pokazati svoj napredak i hladnu glavu, tek ćemo vidjeti. ''Kreće prava igra'', rekla je Lucija. Kako je u kuhinji kandidata sve manje, tempo postaje jači, očekivanja rastu iz epizode u epizodu, kao i uzbuđenje pri svakom sljedećem izazovu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju