Saša i Anica su neutješni.

Nakon napetog dvoboja, održano je i tradicionalno sijelo na kojem su farmeri ocijenili Sašino gazdovanje proteklog tjedna. Svi palčevi dignuti u zrak pokazatelj je zadovoljstva Sašom kao gazdom.

Anica je sada preuzela ulogu gazdarice te odmah najavila da neće dopustiti rasipanje dukata na luksuz koliko god joj to pušači zamjerili. Nakon napornog dana farmeri su se malo opustili uz tamburaše, no neki nisu bili toliko raspoloženi za veselje.Neutješni Saša i Anica još se ne mogu pomiriti s time da je Edita napustila farmu. Da može, Anica bi se zamijenila s Editom jer, kaže, Edita zaslužuje biti među njima. „Edita je bila moja sloboda na farmi. Baš zato što sam se s njom mogla smijati i plakati s time da me razumjela u potpunosti.“, rekla je Anica i dodala: „Ona je moja sjenka koju nitko ne vidi. Kad je bio najveći mrak oko mene ona je bila tu.“. Farmera je sve manje, a kako će se razvijati odnosi među njima, ostaje nam za vidjeti!

Nova gazdarica farme je Anica, a kako će se snaći u toj ulozi, ostaje nam za vidjeti!

Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju