Studijska emisija na rasporedu je večeras od 20:15, a prijenos utakmice u 20:45.

Vatrene večeras očekuje prvi susret u jesenskom dijelu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020., s reprezentacijom Slovačke na stadionu Antona Malatinskyja u Trnavi. Od 20:15 na rasporedu je uvodna studijska emisija kroz koju će gledatelje voditi Milan Stjelja s kojim će uz pomoć inovativne 3D tehnologije utakmicu na dinamičan način analizirati stručni sukomentatori, bivši reprezentativac Mate Bilić i nekadašnji hrvatski izbornik s dugogodišnjom trenerskom karijerom Zlatko Kranjčar. Izravan prijenos koji će komentirati Željko Vela i Saša Lugonjić na rasporedu je od 20:45 na Novoj TV i portalu GOL.hr. Utakmicu će i ovoga puta stručnjaci komentirati uz pomoć atraktivne tehnologije 3D skenova igrača hrvatske nogometne reprezentacije, koji su skenirani najmodernijom tehnologijom i gledateljima precizno prikazani u visokoj kvaliteti.



Vatreni u Trnavi imaju priliku pobjedom se izjednačiti na vrhu skupine s Mađarskom, no isti plan imaju i domaćini. Slovačka je otvorila kvalifikacije pobjedom protiv Mađara, a potom su izgubili u Walesu. U Azerbajdžanu su ostvarili visoku pobjedu i zato imaju bolju-gol razliku od naše reprezentacije.

Svjetski doprvaci iz Rusije nisu najuvjerljivije ušli u ove kvalifikacije, no pobjeda protiv Walesa u Osijeku dala je mogućnost izborniku Zlatku Daliću za nešto mirnije ljeto. Računica ja jasna, Hrvatska jednostavno ne smije izgubiti u Slovačkoj, inače će se dovesti u dosta tešku situaciju u borbi za prva dva mjesta u skupini koja izravno vode na Euro 2020.

Specijalna emisija s atraktivnim studijskim analizama počinje večeras u 20:15, a utakmica Slovačka-Hrvatska na rasporedu je od 20:45 na Novoj TV i GOL.hr-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju