Višnja je odlučila mamu Maricu povesti u svoj rodi kraj. Je li dobro odlučila? Pogledajte video...

Višnja je pozvala mamu Maricu da upozna njenu mamu. Iako su se naizgled slagale, vidi se da se majke jako razlikuju u stavovima:



Kako se Višnja već izjasnila da prema Igoru ne gaji nikakve romantične osjećaje te se odlučila povući iz utrke kako bi Hanny dobila svoju priliku, čini se kako Igor još od nje neće odustati.

I dok ga s jedne strane muči što mu Višnja ne uzvraća osjećaje, s druge strane ga muči da se Hanny ne zaljubi previše u njega. „Hanny se trudi, međutim, bojim se da uzalud. Mislim da se s njezine strane razvijaju neki osjećaji, što ja svakako želim spriječiti, da na kraju ne bi ostala povrijeđena, a ne želim nikoga povrijediti.“ kazao je Igor koji je dan proveo s Hanny na bazenima, a večer su završili romantičnom večerom, nakon koje je Hanny zaključila: „Cijeli dan daje neke naznake kao ajde nešto će biti!“ Hoće li Igor odustati od Višnje i posvetiti se Hanny, ostaje nam za vidjeti.

Zabavni show 'Ženim sina?' pratite od ponedjeljka do srijede i u petak na Novoj TV. Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju