Napetosti se nastavljaju.

Nova pobjeda plavog tima i nagrada zbog koje su članovima potekle suze, potaknule su zajedništvo i međusobnu podršku, no samo na kratko. Povratkom u kamp, pokazalo se da je razdor u plavom plemenu i dalje prisutan. Posebno je zanimljivo kako su Marina, David i Denis kreirali svoju malu zajednicu na otoku, odvojeni od ostatka plavog tima.

Povratak u kamp, u plavom plemenu opet je otvorilo stare, ali i neke nove rasprave. Veći klan smatra da Denis nije bio korektan u igrama, a Antonia je predložila Anđeli i Nori da prestanu podbadati manji klan. Dok Sanja smatra da bi trebali razgovarati i pokušati riješiti nesuglasice, Antonia se slaže s tim da je odvajanje u klanove bio nepotreban potez. „Mislim da je pomirba nemoguća, jer je više različitih neistomišljenika. Koliko god pokušali riješiti nesuglasice, samo se vrtimo u krug“, kaže Nora, a Antonia dodaje: „Po meni je njihovo odvajanje veliki netimski potez“.

„Plavi i mi imamo dva različita Survivora. Oni imaju Survivor u kojem jedu. A opet imamo isti broj ljudi“, komentirala je Draga najnoviji razvoj događaja. „Imam osjećaj da nam energija opada kad idemo u igru“, kaže Luka te ističe da se poseban pad energije dogodio kad je Draga izgubila u okršaju s Marinom.

Sanja se na kraju emisije osvrnula i na igre.

Ususret igri za plemenski imunitet, natjecatelji plavog plemena suočavaju se s napetim situacijama i teškim odlukama koje će morati donijeti kako bi opstali na otoku i nastavili borbu za pobjedu, a hoće li im nedostatak timskog duha stajati na putu, doznat ćemo uskoro.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju