Mitar: „Odigrao sam s plavim plemenom jedan mind game“

Zahuktava se situacija u 'Survivoru', kako unutar samih plemena tako i među njima i to ne samo na poligonu. Mitar će priznati da je komentar koji je dao o Luki na prethodnom plemenskom vijeću bio vrlo promišljen i s određenom namjerom: „Dao sam plavom plemenu do znanja da je Luka solo igrač, tu sam odigrao jedan mind game.“ Međutim, čini se kako će njegov komentar u plavom plemenu proći ispod radara, jer sada su sve oči uprte u Nikolu koji će s Katijom u eliminacijsku igru.

Nikola, iznenađen Damjanovim glasom u nominacijama, željet će od njega saznati zašto ga je nominirao. Damjan će svoj postupak objasniti riječima: „Pogodilo me ovo s Nikolom, nisam mogao spavati. Ne grize me savjest što sam glasao za njega, grize me savjest što je ispao takav ishod“, te će dodati da nije htio izglasati Katiju, jer je ne želi rastaviti od Jakoba.

Mislite li da je ovo pravi razlog?

glasova:

Hoće li Nikola prihvatiti Damjanovo objašnjenje te kako će se nastaviti Nikolin odnos koji je narušen s Matejom nakon glasanja u plemenskom vijeću, doznat ćemo uskoro. „Imam mlađeg brata, on ima 10 godina i tako je nekako s Nikolom. Primjerice, kad mu kažem 'Dobro jutro', on meni odgovori da je jutro bilo prije 45 minuta, da nije jutro. Meni osobno te stvari idu na živce“, reći će Matea.

Plemena čeka još jedan poligon koji će odlučiti koji će tim na sljedećem plemenskom vijeću imati totem koji ih štiti od nominacija, a hoće li plavi izgubiti ili će ovoga puta ponijeti totem u svoj kamp, doznat ćemo već večeras.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju