"Mislim da Filip ne može i ne želi oprostiti Denisu"

Neizvjesnost na poligonu nikad nije bila veća. Izjednačenim rezultatom u igri između crvenog i plavog plemena teško je predvidjeti koji će tim na kraju odnijeti pobjedu. Oba tima imaju snažne igrače kojima je pobjeda itekako potrebna, a posebno plavima koji već imaju jednu nominiranu osobu za eliminacijsku igru. Ukoliko izgube i u ovoj igri još će dva njihova igrača morati sudjelovati u eliminacijama i sigurno će biti samo jedno – da će plavi tim i drugi put za redom ostati bez člana svoga tima.

Bio bi to dodatan udarac za ionako lošu situaciju u plemenu u kojem su se, zbog loših međuljudskih odnosa stvorila dva klana. Nora smatra da je situacija između Filipa i Denisa nerješiva i da Filip neće Denisu samo tako zaboraviti sve što mu je rekao. "Mislim da Filip ne može i ne želi oprostiti Denisu", kazala je Nora. Na plemenskom vijeću članovi plavog tima skinut će sve rukavice. "Nadam se da ovo nije zatišje pred buru", reći će Filip prije nego se sazna koga ćemo gledati u eliminacijskoj igri.

 

Tko će na kraju odnijeti pobjedu u igri za plemenski imunitet, a tko će se naći u eliminacijskoj igri s Marinom, doznat ćemo već večeras.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju