"Jakobov odlazak nas je više ujedinio"

Jakobov odlazak unio je neke promjene u plavi tim, a i sami će konstatirati da više nisu „plavi medvjedići“ kako su ih prozvali crveni zbog sloge koja je do sada vladala u plemenu. Matea će napomenuti kako je plavo pleme s 8:0 i ostalim velikim razlikama gubilo i kad je Jakob bio u timu, pa će se nekako snaći i sad kad ga nema. „Jakobov odlazak nas je više ujedinio, vidim da nam je to zajedništvo potrebno“, reći će Matea pred igru na poligonu.

Bliži se i napeto plemensko vijeće u kojem Damjan očekuje da će ga suigrači izglasati za duel ako plavi tim izgubi. Svjestan svojih slabih postignuća na poligonima kazao im je da se neće ljutiti na njih u slučaju da se odluče na papir staviti njegovo ime. Ipak, Luka ne bi volio vidjeti Damjana u duelu.

Jakobov odlazak iz plavog plemena bit će glavna tema razgovora i u crvenom timu. Smatraju da, iako je Jakob samo naveo obitelj kao argument za izlazak, pravi razlog zapravo leži u nečem drugom. „Imamo snage, imamo energije, i želimo zatvoriti tjedni niz s pobjedom“, istaknut će Anđela iz crvenog tima, dodavši da ima potencijalno nominiranih u njihovom plemenu, ali nemaju ih razloga za sada izbaciti pa će dati sve od sebe na poligonu da pobjede.

Kako će se odviti natjecanje na novom poligonu te imaju li crveni u sebi toliko energije da s lakoćom pobjede plave i ovoga puta, ili će se u plavima sad bez Jakoba probuditi još veći otpor, ne propustite pogledati u novoj, do kraja neizvjesnoj, epizodi Survivora.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju