Pogledajte što vas očekuje u večerašnjoj epizodi

U večerašnjoj epizodi „Survivora“ slijedi završetak najdramatičnijeg tjedna od početka showa. Nakon što je Goranova nominacija podigla neviđenu prašinu ne samo u plavom, već i u crvenom timu, otkrit će se tko će mu biti protivnik u duelu za ostanak u natjecanju.

Već je poznato da će to biti netko iz crvenog tima, s obzirom na to da su oni izgubili u posljednjem izazovu i prokockali šansu da se spase od nominacija, ali ono što ostaje nepoznato jest hoće li neočekivan odabir Gorana za prvog duelista utjecati na to da crveni u nadolazećim nominacijama promijene svoju taktiku glasovanja.

 U posljednje dvije nominacije na udaru crvenog tima bila je Nađa, koju kandidati smatraju najslabijom karikom, ali budući da u ovotjedni duel ulazi jedan od najjačih igrača u cijelom showu, preostaje za vidjeti hoće li se crveni predomisliti oko strategije da u duel pošalju najslabijeg igrača. Osim toga, Nađa je u proteklom tjednu pokazala izniman napredak u izazovima, što ju je potaknulo da izrazi neslaganje s mišljenjem ostalih članova da je ona najslabija jer se ispostavilo da ona i Stevan po statistici imaju isti broj uspjeha u igrama.

 

Na tom tragu, jedna od glavnih tema u „Survivoru“ u posljednje vrijeme bila je neravnopravnost među kandidatima, pa tako i među muškarcima i ženama. Slična je tematika na nešto drugačiji način došla do izražaja i u plavom timu kroz Sumejjinu izjavu da nikada neće nominirati nijednu ženu, zbog čega je Goran zaključio da u njihovom timu postoji ženski klan. Ta će se rasprava nastaviti i na novom Plemenskom vijeću, na kojemu će Sumejja prokomentirati mogući ishod da u natjecanju ostanu pretežito žene. „Zašto se dovodi u pitanje uopće može li pleme pobijediti ako ostanu većinom žene?

Ne vidim razlog zašto se to uopće dovodi u pitanje“, reći će Sumejja te donijeti neočekivan zaključak da će nakon Gorana i Tomislava upravo ona biti sljedeća na listi za nominaciju. U raspravu će se uključiti i Viktor koji će se javiti da podijeli svoje zapažanje, s naglaskom na situaciju u crvenom timu. „Cure iz crvenog plemena stalno se busaju prsa o prsa – žene, žene, žene – a stalno nominiraju jednu od njih za koju smo vidjeli da nije najslabija karika po njihovim kriterijima jer ima i slabijih muških od nje. Po meni to nije lijepo jer je vidljivo iz primjera da je žena ženi najveći vuk“, poručit će.

Nadolazeće Plemensko vijeće i nominacije bit će po mnogočemu zanimljivi, a napetost će doseći vrhunac na dvoboju koji će pokazati koji će se kandidat ovog tjedna zauvijek oprostiti od „Survivora“.

Hoće li Goran zadržati svoj natjecateljski duh ili će se u inat svojim suigračima koji su ga nominirali predati u dvoboju za ostanak u showu doznat će se večeras u 22.15 na Novoj TV!

Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju