„Imam tremu. Ali osjećam se kao da smo došli kući“

Jutro prije igre za nagradu, Leo će posjetiti crveni tim te s njima početi graditi dobar odnos. „Pametan je. Uklapa se kod nas“, kaže Nataša.

Za to vrijeme Antonia, koja je stvorila posebno blizak odnos s Anđelom, mora se priviknuti na to da njezina prijateljica više nije u kampu, „Za početak je tiho i mirno i mislim kako se ona probudila sva sretna. U Survivor sam došla po novo iskustvo kakav god ishod bio. U međuvremenu sam upoznala divne ljude koji su mi postali prijatelji“, odgovorit će Antonia upitana o tome nedostaje li joj Anđela s kojom je bila u kampu bliska. Poseban odnos sada će pokušati izgraditi s Norom. „Moramo vjerovati u sebe, moramo taktizirati“, reći će Nori, a priznat će i da se vidi u finalu.

Prije nego počnu igrati novu igru, Denis će se ispričati Antoniji za način na koji se ponio na plemenskom vijeću, ali i ona njemu. A ovoga puta čekat će ih i posebno iznenađenje. Naime, na igrama će im se pridružiti prošlogodišnji pobjednici – Nevena i Stefan. „Imam tremu. Ali osjećam se kao da smo došli kući“, poručuje Nevena.

 

Tko će igru za nagradu ovoga puta odigrati bolje i dobiti priliku da se s prošlogodišnjim pobjednicima druži duže, saznat ćemo već večeras u novoj epizodi Survivora.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju