Damjan: "Možda sam mrvicu promijenio mišljenje o sebi kao najslabijoj karici"

Snaga svakog plemena nije u broju pobjeda već u zajednici koja se izdiže iz poraza, a Survivor je igra u kojoj natjecatelji moraju biti nepokolebljivi. Nakon tjedana oskudnog života, pitanje je koliko je još nepokolebljivosti ostalo u kojem igraču.

Da bi zaštitili svoje pleme, kandidati odlaze u igru koja svakog puta sve promijeni – igru za plemenski imunitet. Već znamo dvoje natjecatelja koji će ukrstiti snage u okršaju četvorice nominiranih. Za sada su to Alex iz plavog plemena i Ognjen iz crvenog, a uskoro ćemo doznati i koje će pleme dati trećeg natjecatelja.

„Možda sam mrvicu promijenio mišljenje o sebi kao najslabijoj karici. Hoće li taj stav utjecati na pleme da donese drugačiju odluku, ne znam“, reći će Damjan.

Na novom poligonu natjecatelji će pojedinačno odmjeravati snagu s protivnikom, a za jedan bod protivnika će morati izgurati s platforme dva puta. Igru će otvoriti Damjan i Vojislav. Kako će izgledati ovaj okršaj dva plemena, ne propustite pogledati u novoj epizodi Survivora.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju