„Čini mi se da će Anđela biti izglasana od strane plemena, a Denis će nominirati Lea“

Nakon što su kandidati "Survivora" odigrali izazov za plemenski imunitet u kojem su pokazali svoje vještine, a plavi je tim izgubio, dolazi vrijeme da zaigraju igru za osobni imunitet. Plavo pleme sasvim će se sigurno oprostiti od jednog kandidata, zbog novog pravila da se odsad u duelu natječu samo kandidati iz istog tima. Međusobnim glasovanjem kandidati će odabrati prvog duelistu, a osvajač osobnog imuniteta ne samo da će se spasiti od nominacija, nego će biti odgovoran i za odabir drugog duelista, čime će plavi tim večeras definitivno ostati bez jednog člana.

Anđela će napraviti iznenađujući potez i od plemena zatražiti da zbog ozlijede na nozi nominiraju upravo nju, jer je svjesna toga da je s nemoćnim koljenom upravo ona slaba karika u svom timu. Svjestan je toga i crveni tim. „Čini mi se da će Anđela biti izglasana od strane plemena, a Denis će nominirati Lea“, nagađa Luka.

Sve je bliže trenutak kad će članovi plavog tima uzeti u ruke papir i olovku te napisati ime osobe koju žele poslati u duel.

 

Tko će skupiti najviše glasova plemena, a koga će nominirati ponosni vlasnik ogrlice imuniteta, doznat će se večeras na opet užarenom Plemenskom vijeću.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju