Tko će iz posljednjeg poligona izaći kao pobjednik 'Survivora'?

Magistra kineziologije Mihaela Pavlović i vaterpolist Luka Rimac iz plavog plemena te osobni trener Stefan Arsić i studentica Tijana Jeremić stigli su nadomak cilja u Survivoru! Pred odvažnim finalistima večeras je drugi dio neizvjesne finalne igre nakon koje će dva najbolja kandidata – jedan iz plavog, a drugi iz crvenog tima – kući odnijeti pehar, osvojiti titule pobjednika te podijeliti nagradu od 30 tisuća eura. Put kandidata bio je izuzetno zahtjevan jer su se tijekom gotovo 90 dana na otoku Dominikanske Republike suočavali s teškim zadacima, surovom prirodom, natjecanjima za hranu, međusobnim sukobima i vlastitim unutarnjim borbama. Jedina prepreka pred nepokolebljivim finalistima je sada finalni poligon, a gledatelji će večeras imati prilike vidjeti rasplet posljednjeg izazova u 3. sezoni Survivora.

Jedan poligon finalisti su već odigrali, a večeras ih čeka drugi ili treći, ako se dogodi da na drugom izjednače rezultat. Luka je na prvom poligonu osvojio svoj prvi bod u igri protiv Mihaele, a Tijana u igri protiv Stefana. No ništa još nije gotovo jer za pobjedu finalisti moraju osvojiti dva boda. „Ne mogu objasniti osjećaje. Jako je velik pritisak bio u meni prije igre, jer Stefan ima više predispozicija da me pobjedi na poligonu. Sad sam malo rasterećenija“, poručuje Tijana.

Traži se pobjednik i jednog i drugog plemena, a avantura se za ove odvažne finaliste nastavlja dalje. „Prvi bod sigurno mi je vjetar u leđa, a igrat ću kao da idem po prvi bod. Želim da uživamo jer se ovo više neće ponoviti“, najavljuje Luka.

„Sada ću letjeti jače nego na prvom poligonu, dat ću sve od sebe. Očekivala sam da će biti gusta i ljuta borba, nije me Luka iznenadio na prvom poligonu i vjerujem da će i na sljedećem biti gusto“, kaže Mihaela koja večeras ima priliku izjednačiti bodove i otopiti Lukinu prednost.

Kako će izgledati napeta i turbulentna finalna borba na poligonu, ne propustite pogledati večeras, u posljednjoj epizodi 3. sezone Survivora!

 

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju