Pogledajte što vas očekuje u večerašnjoj epizodi

Sumejjin odlazak iz plavog tima izazvao je brojne reakcije među preostalim kandidatima „Survivora“ zbog okolnosti koje su se odvile prije njezinog duela s Nikom. Zasigurno najviše reakcija, kako u plavom, tako i u crvenom timu, izazvao je sam tijek glasovanja na nominacijama jer je Tena u zadnji čas odlučila promijeniti svoj glas kako bi sebe spasila od sudjelovanja u duelu, što će kod ostalih kandidata izazvati podijeljene reakcije.

Sumejja i Nika su prije početka duela izjavile da ne bi postupile kao Tena, a upravo će cijeli rasplet događaja biti glavna tema razgovora idućeg jutra među preostalim članovima. „Bilo je dramatično vijeće, možda najdramatičnije do sada, samim time što se moglo glasovati samo za tri cure. One su morale odlučiti, a Tena je imala zadnju odluku hoće li biti sve tri nominirane ili će samu sebe zaštititi, što je dvosjekli mač. U jednu ruku produžila si je boravak ovdje, a u drugu ruku možda će joj neki ljudi to i zamjeriti. Vidjet ćemo kako će se to razviti, u toj situaciji ne znam kako bi tko postupio“, zaključit će Goran i otkriti što se dogodilo nakon što je Sumejja okončala svoj natjecateljski dio u „Survivoru“.

 

 

„Tena ima grižnju savjesti zbog svog postupka i plakala je tamo, plakala je cijelu večer, ali opet moja procjena je da ima sto puta ponoviti istu stvar da bi sto puta napravila isto. Mislim da ne bi promijenila odluku nikad, iako ima grižnju savjesti, svjesna je da je ovo potez koji vuče svoje posljedice“, reći će Goran i objasniti da Tenin potez može izazvati posljedice ne samo u plemenu, nego i pred malim ekranima jer su svi jasno vidjeli što je spremna napraviti za pobjedu.

Iako je nakon Sumejjinog odlaska Tena bila vidno neraspoložena i klonula, idućeg će jutra priznati da bi unatoč tuzi opet učinila isto: „Ja sam u svoju odluku prilično sigurna, smatram da je bila ispravna, ali boli. Napravila bih je opet jer znam zašto sam došla u Survivor. Znala sam da će takve odluke kad-tad morati doći i znala sam da ću morati nominirati sebi drage ljude, znala sam da će boljeti i to se sad događa. Boli, ali bila sam spremna na to i treba mi neko vrijeme da to sve progutam“, poručit će Tena te dodati što misli o onima koji ne podržavaju njezinu odluku. „Da me netko osuđuje radi moje odluke, to je njihova stvar. Ja znam zašto sam ja donijela tu odluku i znam da je ispravna za mene i ostalo me apsolutno ne zanima“.

Dok će se neki kandidati složiti s Teninom odlukom da sebe spasi od sudjelovanja u duelu, drugi će ostati pri mišljenju da su ljudskost i prijateljstvo važniji od natjecanja. „S jedne strane Tenina odluka ima smisla kada bi gledali igru kao što je Survivor i kada bi gledali natjecateljski dio toga. Ja bih tako postupio kad bih bio u nekom regularnom odnosu s ljudima odavde, a ne u prijateljskom. Nekako ona i Sumejja su mi djelovale kao da su se predstavljale i deklarirale kao prijateljice“, zaključit će Stevan iz crvenog tima. Jedno je sigurno – ovaj je potez Teni omogućio da si još neko vrijeme osigura boravak na otoku, a hoće li je ta odluka koštati ili će se ispostaviti kao mudar potez, doznat će se uskoro.

Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju