David je teško prihvatio njezin poraz

Tijesnim rezultatom šest naprama pet i ovoga je puta u igri za plemenski imunitet pobijedio crveni tim, pa su se plavi morali suočiti s još jednim nominacijama. David je odmah po gubitku igre bio uvjeren da će veći klan unutar plavog plemena njega izglasati za odlazak u eliminacijsku igru, jer je ostao jedini iz malog klana kojeg se može nominirati. "Hvala ti što si napravio ono što si napravio, ali dugoročno gledajući, lako je da se i ti nađeš u toj situaciji", rekao mu je Denis koji se zahvaljujući Davidu okitio ogrlicom osobnog imuniteta, pa ga članovi većeg klana nisu mogli nominirati.

"I dalje smo mi dva klana, ali smo se dogovorili da nema više podbadanja", rekao je Filip na plemenskom vijeću izrazivši nadu da je "ratno stanje" između njih završeno. David je pred svima priznao kako se odvila igra za imunitet: "Denis mi je jako draga osoba i stekli smo pravo prijateljstvo koje ni vani nemam s nekim ljudima. Bio mi je cilj da ostanem što duže u igri za osobni imunitet, da mogu osigurati Marini ili Denisu tu ogrlicu, jer znao sam što će se dogoditi. Ne bih se osjećao dobro da znam da sam mu mogao pomoći, a nisam to učinio. Bilo je to jače od mene, bez ikakvih dogovora s njima".

Eliminacijska igra s tubom bila je presudna za Marinu koja je najmanje izdržala u igri, a to je bio veliki udarac za Davida: "Izgubio sam dobru prijateljicu i to mi jako teško pada. Ovo je težak udarac za cijelo pleme, jer Marina je puno doprinosila svojim bodovima", rekao je David.

"Bilo je jako turbulentno, ispunjeno adrenalinom, prepuno emocija. Najbitnije od svega je da sam stekla par dobrih prijatelja", zaključila je Marina za kraj, a plavo pleme sada mora nastaviti dalje bez nje.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju