Kako vam se sviđa nova sezona Survivora?

U prvom su se tjednu Survivora mnoge stvari dosta brzo razvijale. Od prvih rivalstava, nesuglasica, kritika i loših rezultata do prvih simpatija, prijateljstava, uspjeha i nagrada. Izdvojili smo najzanimljivije trenutke prvog tjedna treće sezone Survivora:

Dva poraza i prva nagrada
Plavi tim je Survivor izazove započeo s dva poraza. To ih je koštalo bitnih stvari poput vatre i potrepština za izgradnju kampa. U trećem su se izazovu probudili i uspjeli pobijediti crvene, a za nagradu su dobili pribor za ribolov.

Simpatije između Matee i Jakoba?
U plavom su timu, činilo se, već nakon prvog dana zaiskrile i prve simpatije između Matee i Jakoba. Jakob je prije ulaska u show izjavio da od showa očekuje rađanje novih prijateljstava, a potencijalno i ljubavi.

Krafnice i četkice
U poligoni na rijeci Chavon pobjedu je odnio crveni tim koji je prvi prikupio deset bodova. Pobjeda im je donijela slasne krafne i četkice za zube. Budući da je ranije izbila svađa između Ognjena i Matee, Ognjen joj je ponudio pola krafne, što se Matei nije svidjelo.

Tajni imunitet
Novitet u Survivoru - oba su tima nakon poligona morali reći ime osobe koja najmanje zaslužuje mjesto u njihovom plemenu te joj time, ni ne znajući, omogućili priliku da osvoji tajni imunitet. Tu su priliku dobile Meggy i Varja, a u dvoboju ga je osvojila članica crvenog tima Varja.

Prva duelistica
Plavi tim je na plemenskom vijeću odlučio - prva nominirana osoba u ovogodišnjem Survivoru je Katia. Pleme je svoju odluku većinski donijelo na temelju statistike, budući da Katia u poligonima dotad nije uspjela osvojiti ni jedan bod za tim.

Plemenski imunitet za plave
Plavi su bolje iskoristili drugu priliku za osvajanje plemenskog imuniteta i pobijedili. Osim imuniteta, dobili su i kovčeg s nekoliko namirnica kojima su se posebno razveselili budući da nisu pojeli ništa konkretno od dolaska u kamp.

Prisan odnos Katije i Jakoba

Od kad je u kampu, Katia se veoma zbližila s Jakobom i sve više vremena provode zajedno, odvojeni od drugih. Vrijeme će pokazati hoće li ovo prijateljstvo postati nešto više.

Katia izborila ostanak 

Katia je u duelu igrala protiv Marka i Ivane iz crvenog tima. Prvoj je prebacivanje kocaka pošlo za rukom Ivani, a potom i Katiji, te je Marko, pokazavši se najlošijim u ovoj igri, ispao iz ovogodišnjeg Survivora.

 

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju