Pred članovima crvenog tima naći će se teška odluka

U posljednjem ovotjednom izazovu, u kojemu su se timovi natjecali za osvajanje plemenskog imuniteta, kandidati su se suočili u ringu gdje su, umjesto hrvanja, zaigrali zanimljivu igru. Pritom su u jednoj ruci balansirali toteme, dok su drugom rukom ometali svog protivnika s ciljem da njegov totem sruše na pod. Bolju strategiju i samim time više uspjeha imao je plavi tim koji je za nagradu osvojio plemenski imunitet i spas od novih nominacija. Osim osjećaja koji nosi zaslužena pobjeda, plave je dodatno razveselila činjenica da ne moraju još jednog kandidata poslati u duel s Hrvojem koji je već nominiran nakon prvog izazova za imunitet.

Izazov je otvorio Tomislav koji je u prvoj rundi imao neobičnu i bezuspješnu strategiju bacanja totema u zrak koja je nasmijala ostale kandidate, ali pobjednički niz ubrzo ih je počeo pratiti, a u posljednjoj rundi protiv Vladimira iz suprotnog tima upravo je Tomislav donio odlučujući bod za pobjedu.

 

„U današnjem boksačko-plesačkom meču bez ozljeda pobjeđuju plavi s rezultatom 8:4“, poručio je Mario, a totem imuniteta preuzela je nova kandidatkinja Ivana koju je prva pobjeda nakon njenog dolaska na otok posebno razveselila. „Osjećaj je ekstra! Nadam se da je to samo jedna pobjeda u nizu“, poručila je Ivana koja je u jednoj od rundi svom timu donijela vrijedan bod.

 

 

Dok su plavi slavili novu pobjedu, crveni su se morali pomiriti s porazom koji znači samo jedno – sudjelovanje na nominacijama. No prije nominacija kandidati će se uputiti na još jedan izazov gdje će samo jedan od njih osvojiti osobni imunitet, a tko će se ovoga puta spasiti ostaje za vidjeti. Pred članovima crvenog tima naći će se teška odluka, a hoće li se prilikom nominacija ponovo voditi strategijom najslabije karike ili će se dogoditi neočekivani preokret doznat će se već u idućoj epizodi.

Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju