Plavo pleme odlazi na izlet

Na čuvenoj rijeci Chavon plavi tim odnio je još jednu pobjedu u igri za nagradu. Na poligonu čije su prepreke morali proći, a potom bacali diskove, bili su bolji od crvenih i pobijedili rezultatom 8:7. U zadnjoj rundi napete i neizvjesne igre pobjednički bod im je donio Luka u oštrom srazu sa Stefanom. „Ja sam toliko sretna i ponosna što sam ovdje s vama“, rekla je Mihaela, a Matea dodala da su „idealna šestorka.“ „Za mene je Survivor besplatan godišnji odmor“, konstatirao je Dorian.

U zadnjoj rundi, Luka je iskoristio trenutke veselja u crvenom timu koji je mislio da je pobijedio, pa je zbog Stefanove nesmotrenosti, kad je počeo prerano slaviti, crveni tim ostao bez tog presudnog boda. „Teško nam je pao ovaj poraz. Bili smo toliko blizu i mislili smo u jednom trenutku da smo pobijedili, a u tolikom smo nizu poraza da smo svi psihički pali“, kazala je Anđela.

Dok je crveni tim razmišljao o još jednom porazu, plavi su uživali u provodu u gradu i hrani u restoranu. Kako će se igra nastaviti dalje, ne propustite pogledati u novoj epizodi Survivora.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju