Pogledajte što vas očekuje u večerašnjoj epizodi

Kako se bliže nove nominacije u „Survivoru“, kandidati će početi s kalkuliranjima i nagađanjima oko izglasavanja prvog ovotjednog duelista. Budući da ih novi izazov za plemenski imunitet tek čeka, još uvijek su otvorene sve opcije, pa oba tima mogu završiti na nominacijama, zbog čega će se članovi plavog tima psihički pripremati za nadolazeće glasovanje u slučaju da baš njihov tim izgubi u večerašnjem izazovu.
Iako su unutar oba tima kandidati dosad bili pretežito složni oko odabira nominiranih, Tomislav će naslutiti da su se u plavom timu počeli stvarati klanovi, zbog čega će se osjećati ugroženo. „Mislim da će mi trebati sad svaki osobni imunitet. Čisto radi neke sigurnosti jer mislim da smo Goran i ja na najvećem udaru. Imaju neku svoju taktiku cure i Roko, pa ćemo vidjeti“, zaključit će.
Iako se o ishodu nominacija može samo nagađati, svi će se članovi plavog tima složiti da će Plemensko vijeće biti vrlo zanimljivo ako ne pobijede u novom izazovu, a tek ostaje za vidjeti hoće li nastaviti svoj pobjednički niz nakon što su odigrali nevjerojatna dva izazova koji su uključivali hrvanje na vrućem karipskom pijesku te napetu nogometnu utakmicu.

Premda je osvajanje plemenskog imuniteta dovoljna motivacija za pobjedu, kandidati će prilikom najavljivanja novog izazova dobiti još jedan poticaj zbog kojeg će se dodatno potruditi da u igri budu bolji od suprotnog tima. Ovoga puta, uz plemenski imunitet, kandidati će dobiti priliku da osvoje video poruku od prijateljice ili prijatelja, što će u mnogima još više probuditi natjecateljski duh. Uz problem nedostatka hrane, s kojim su se kandidati već naučili nositi, jedan od faktora koji svima najviše nedostaje je zasigurno komunikacija s bližnjima, a ova bonus nagrada omogućit će im da barem na trenutak čuju glas i vide lice bliske osobe.

Gledatelji su već u nekoliko navrata imali priliku svjedočiti dirljivim pričama emotivnih kandidata koji žude za kontaktom s bližnjima, a video poruka bit će nešto najbliže tome što su dosad imali prilike osvojiti. Tko će pobijediti u večerašnjem izazovu i osvojiti video poruku prijatelja, a tko će na nominacijama osvojiti najviše glasova i postati prvi duelist doznat će se u 22.15 na Novoj TV!

Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju