Nova borba za totem

Uzbudljiva nova epizoda Survivora u kojoj će se timovi natjecati za plemenski imunitet, donosi napetost, izazove i dinamične obrate. Prije odlaska na poligon, Martina, koja je odrasla u domu, podijelit će svoje duboke osjećaje zahvalnosti prema okruženja u kojem je odrasta. „Ako već nisam mogla odrasti u obitelji, onda sam odrasla na najboljem mogućem mjestu. Puno mi znače. Doslovno su mi spasili život i tete su ga okrenule u pravom smjeru. Sve što jesam, to sam zahvaljujući njima. Kako ovdje imam vremena razmišljati, shvatila sam koliku sam sreću imala s obzirom na to da nisam imala obitelj u kojoj ću odrastati, imala sam najbolju zamjensku“, ispričat će Martina.

U crvenom plemenu pred igru na poligonu odvit će se prava drama koja će svoj epilog dobiti na plemenskom vijeću. Naime, Vojislav će suočiti Ivanu s izjavama koje je navodno uputila Mitru i Vesni, a to je da nagovara ljude da glasaju za njega na plemenskom vijeću, a ne za Varju koja je ugrožena u kampu. Vojislav će Ivanu nazvati „narcisoidnom manipulatoricom“, ali veoma brzo će saznati tko je osoba koja mu zapravo reže granu na kojoj sjedi.

Dok se približava odlučujući trenutak na plemenskom vijeću, kandidati moraju razmisliti o tome koga će nominirati za duel. Ne propustite novi nastavak Survivora koji je prepun uzbuđenja i neočekivanih obrata.

 

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju