Luka: „Matea se probudila lošeg zdravlja...“

Nadolazeća igra u Survivoru više se ne igra samo za nagradu, već postaje ključna za očuvanje zajedništva plemena. U posljednjim igrama za plemenski imunitet, plavi su bili na gubitničkoj strani, što znači da je krajnje vrijeme za preokret. S lošom motivacijom i propuštenim prilikama za hranu plavi će morati savladati izazove na morskom poligonu s mnoštvom prepreka. Osim toga, u natjecanje odlaze s igračem manje. „Matea se probudila lošeg zdravlja, upalilo joj se grlo baš jako. Ako se ne bude osjećala dobro bit će na klupi“, reći će Luka.

Na poligonu će se suočiti s izazovima koje moraju prijeći u što bržem roku te će runda završiti gađanjem, a plemenu koje prvo osvoji osam bodova bit će pripisana pobjeda. Igru će otvoriti Luka i Ognjen.

Hoće li plavi uspjeti okrenuti niz i osigurati pobjedu koja im toliko nedostaje? Slijedi epizoda ispunjena napetošću, nadom i odlučnošću dok plavi pokušavaju izvući najbolje iz sebe i osigurati svoje mjesto u daljnjem tijeku natjecanja Survivora.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju